Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Ελένη Μενέγακη μαζί στις φυλακές Κορυδαλλού!

Η Αργυρώ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της!

Καλεσμένης της Ελένης ήταν σήμερα η παλιά της συνεργάτιδα, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και αφού μαγείρεψαν μαζί για να θυμηθούν τα παλιά έκατσα στον καναπέ της παρουσιάστριας και μίλησαν για τα πράγματα που κάνει η Αργυρώ!

Η συζήτηση έφτασε και στα σεμινάρια που είχε κάνει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, η Αργυρώ δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της. «Αυτή η εμπειρία ήταν όχι απλά συγκλονιστική, ήταν ένα μάθημα ζωής. Ήταν πολύ ωραίο και αν μας βλέπουν τα κορίτσια τους στέλνω την αγάπη μου. Συγκινήθηκα πολύ εκεί. Μίλησα μαζί τους και μου έγραψαν κάτι όλα τα κορίτσια και μετά έκλαιγα σαν μωρό παιδί» τόνισε! Η Ελένη είπε πως έχει πάει και εκείνη στις φυλακές και μάλιστα δύο φορές. «Έχω πάει δύο φορές στις φυλακές. Μία φορά με τον Λάκη Λαζόπουλο που έκανε μια εκπομπή και άλλη μία φορά που είχα πάει με τον Πρωινό Καφέ, είχα πάει μόνη μου δηλαδή για να κάνω κάποιες συνεντεύξεις και να μιλήσω μέσα στις γυναικείες φυλακές με γυναίκες, κι εγώ είχα συγκλονιστεί»

Η Αργυρώ πρότεινε στην παρουσιάστρια την επόμενη φορά να πάνε μαζί, η Ελένη δέχτηκε αλλά ζήτησε από την Αργυρώ μια χάρη, «Να πάμε. Εγώ θέλω να έρθω και να μαγειρέψουμε μαζί. Όποτε το οργανώσεις πες μου και θα πάμε μαζί»

Δείτε το βίντεο