Αποστόλης Τότσικας: «Το 2004 πήδηξα από τον τέταρτο όροφο για να…»

Η στιγμή που κινδύνεψε η ζωή του...

Ο Αποστόλης δεν είναι από τους ανθρώπους που μιλούν πολύ. Αντίθετα, μετρά τα λόγια του και προτιμά να είναι χειμαρρώδεις στους ρόλους που ενσαρκώνει σε τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο. Τα τελευταία τρία χρόνια, είναι συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι, καθώς ταξιδεύει συχνά στην Κύπρο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Ενός επιτυχημένου σίριαλ που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσει να προβάλλεται και για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. «Η αλήθεια είναι πως οι τηλεθεατές μας στηρίζουν απίστευτα. Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η αγάπη του κόσμου δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ», λέει στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα. Ωστόσο, το τελευταίο επτάμηνο προσπαθεί να βρίσκει χρόνο προκειμένου να είναι κοντά στα δίδυμα παιδιά του και την γυναίκα του, την αγαπημένη μας φωτογράφο και συνεργάτιδα του People, Ρούλα Ρέβη.  
Με αφομρή την ταινία που πρωταγωνιστεί Short Fuse, ο ηθοποιός απαντά αν έχει βρεθεί ποτέ σε κίνδυνο κατα τη διάρκεια γυρισμάτος.
«Βέβαια έχω κινδυνέψει. Στο παρελθόν έκανα πολλές βλακείες. Το 2004 πήδηξα από τον τέταρτο όροφο για να πιαστώ από ένα διπλανό μπαλκόνι. Είχα κλειδωθεί έξω από το σπίτι μου. Μπήκα στο διπλανό διαμέρισμα, βγήκα από το παράθυρο και πήδηξα στο μπαλκόνι μου. Όλα αυτά ενώ ήμουν στον τέταρτο όροφο», αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο People.