Απόψε …πάμε Μουντιάλ!

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

21:00 ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ – MEGA

Αθλητική εκπομπή με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο.

21:45 ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014

H Εθνική ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια της για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014. Δείτε στο MEGA από τον Μάρτιο του 2013, τις επόμενες «μάχες» της Ελλάδας!

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 105+106: Η ένταση ανάμεσα στον Ηγεμόνα Μουσταφά και τη Χουρρέμ φτάνει ως τον Σουλτάν Σουλεϊμάν. Ο Σουλεϊμάν δίνει δίκιο στον Ηγεμόνα, όμως η Χουρρέμ δεν αποφεύγει να εκφράσει την ενόχλησή της απέναντι στην αντίδραση του Σουλεϊμάν. Ο Μουσταφά μοιράζεται με τη μητέρα του όσα συνέβησαν. Η Μαχιντεβράν, ύστερα από την υποστήριξη του Σουλεϊμάν, παίρνει δύναμη. Η πραγματικότητα που αποκαλύφθηκε σχετικά με την Εφσούν, ανησυχεί πολύ την Μαχιντεβράν. Η ζωή της Εφσούν εξαρτάται από τα λόγια της Μαχιντεβράν. Η Εφσούν κάνει μια κίνηση για να αποδείξει την πίστη που έχει στον Μουσταφά. Η Μαχιντεβράν τελικά δίνει στην Εφσούν μια τελευταία ευκαιρία. Η Εφσούν μεταφέρει στη Χουρρέμ όσα έγιναν με τη Μαχιντεβράν. Η Χουρρέμ τότε, βρίσκει ένα σχέδιο για να τη σώσει. Η Εφσούν, μεταφέρει στη Μαχιντεβράν τι συμβαίνει μεταξύ της Αϊμπιγκέ και του Μπαλί Μπέη. Η Χουρρέμ δίνει στην Εφσούν μια θανάσιμη αποστολή. Μια ξαφνική αρρώστια φέρνει στη Χουρρέμ μεγάλη στεναχώρια. Ο Ιμπραήμ αντιδρά έντονα απέναντι σ’ αυτούς που επαναστατούν μπροστά στο παλάτι του. Ενώ ο Σουλεϊμάν, δεν επιτρέπει στον Ιμπραήμ να δείξει τέτοια οργή. Το γεγονός ότι ο Ματρακτσί υποστηρίζει τους επαναστάτες, γίνεται λόγος έντασης μεταξύ τους. Ο Μπαλί Μπέη θέλει να προειδοποιήσει τον Ματρακτσί.

22:00 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ – STAR

Αποφασισμένος να κυνηγήσει την… τύχη του, ο νεαρός σέρφερ και ενίοτε μικροαπατεώνας Τζακ Ράιαν ταξιδεύει μέχρι το εξωτικό νησί Ουάχου στον Ειρηνικό. Εκεί πιάνει δουλειά στην εταιρία του Ρέι Ρίτσι, ενός αριβίστα κτηματομεσίτη, που έχει αναλάβει την κατασκευή ενός τουριστικού θέρετρου, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των ιθαγενών του νησιού. Η διαρκής και έντονη αντιπαράθεση του Τζακ με τον Λου Χάρις, επιστάτη και «δεξί χέρι» του Ρίτσι, καταλήγει σε καυγά με αποτέλεσμα ο Τζακ να χάσει τη δουλειά του, αλλά παράλληλα να γνωρίσει τον δικαστή Γουόλτερ Χιουζ. Εντυπωσιασμένος από το θάρρος του νεαρού, ο Χιουζ τον προσλαμβάνει ως βοηθό του. Τα πράγματα όμως μπερδεύονται ακόμη περισσότερο και αιτία είναι η γνωριμία του Τζακ με την γοητευτική Νάνσι Χέιζ, κοπέλα του Ρίτσι. Η Νάνσι δεν αργεί να αποπλανήσει τον Τζακ και τελικά να ζητήσει τη βοήθειά του για να παρατήσει τον Ρίτσι αφού πρώτα του «αποσπάσει» 200.000 δολάρια! Ο Τζακ δελεάζεται από αυτή την ιδέα όμως διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Διότι αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλειο «κόλπο» ή η τέλεια παγίδα!

23:30 MASTERCHEF – MEGA

Επεισόδιο 39: Μια ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία περιμένει τους διαγωνιζόμενους του Masterchef! Μπλε και Κόκκινοι πρέπει να αποδείξουν, ότι μπορούν να τα καταφέρουν ακόμα και στα πολύ δύσκολα, γιατί αυτή τη φορά δεν κρίνονται μόνο για τη γεύση… Δύο κορυφαίοι οινοχόοι αξιολογούν την αρμονία και ισορροπία των πιάτων σε συνδυασμό με τρεις διαφορετικές ποικιλίες κρασιού! Ποια ομάδα θα ανταποκριθεί στην μεγάλη πρόκληση;

Διαβάστε ακόμα:

Το πορτρέτο του Οδυσσέα Ελύτη από την Μαρία Ναυπλιώτου