Απόψε η Σούλα πάει στο Nησί των καταραμένων για να δεί Chart Show!

ΔΕΙΤΕ το στο zappIT πριν το δείτε στην τηλεόραση!

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ 21:00 – ΑΝΤ1

O πολυβραβευμένος Μάρτιν Σκορσέζε, βρίσκεται πίσω από το σκηνοθετικό τιμόνι του αστυνομικού αυτού θρίλερ, που κόβει την ανάσα με τη σκοτεινή γοτθική ατμόσφαιρα και τη σεναριακή ανατροπή. Στον πρωταγωνιστικό ρολό συναντάμε τον ταλαντούχο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, πλαισιωμένο από τους μεγάλους κλασσικούς ηθοποιούς Μπεν Κίνγκσλεϊ, Μαξ Φον Σίντοφ και τους νεότερους αστέρες Μαρκ Ρουφάλο, Μισέλ Ουίλιαμς, Πατρίσια Κλάρκσον και Έμιλι Μόρτιμερ.
ΥΠΟΘΕΣΗ: Το καλοκαίρι 1954, ο αστυνόμος Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ φτάνουν σε ένα απομονωμένο νησί της ανατολικής ακτής για να ερευνήσουν την εξαφάνιση μιας ασθενούς από την ψυχιατρική κλινική υψίστης ασφαλείας «Ασκλιφ». Όταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη.

ΣΟΥΛΑ ΕΛΑ ΞΑΝΑ 21:15 – MEGA

Περιγραφή: Κωμωδία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μυριανθόπουλος με ηρωίδα την ατυχήσασα στον έρωτα Σούλα, που ζει μόνη και ήρεμη στις Σπέτσες. Διατείνεται ότι ο γάμος δεν είναι προτεραιότητά της, αλλά οι τρεις Πολίτισσες θείες της, οι δυο καλύτερες φίλες της και γενικά όλοι όσοι βλέπουν μια όμορφη δασκάλα στο νησί να σπαταλά τη χάρη της μέσα σε τέσσερις τοίχους, την πιέζουν για αποκατάσταση. Η μαγικά σκληρή λέξη μαγκούφα από το στόμα του σουβλατζή, πυροδοτεί την απωθημένη ανασφάλειά της και βάζει στόχο να ξεθάψει τους παλιούς της γκόμενους, που ξαφνικά την…

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑ 21:00 – STAR

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο εργοστασιάρχης Απόστολος Λαμπιρίκος είναι πνιγμένος στα χρέη. Όλοι του ζητούσαν δανεικά, αλλά κανείς δεν του τα επέστρεφε. Απ’ αυτή τη δύσκολη θέση έρχεται να τον βγάλει ο υπάλληλός του, Κώστας, με ένα τέχνασμα. Ο Κώστας προτείνει στο αφεντικό του να… «αυτοκτονήσει». Ο Λαμπιρίκος, με μια μεγάλη πέτρα δεμένη στο λαιμό του, δήθεν πέφτει στη θάλασσα και για του λόγου το αληθές ο Κώστας τον βγάζει και μια φωτογραφία. Συνεργοί τους στην απάτη, η γυναίκα του Απόστολου Φλώρα και η κόρη του Αλίκη. Ο Κώστας κλείνει το αφεντικό του σε μια παράγκα στην αυλή του σπιτιού του, απ’ όπου εκείνος βγαίνει μόνο με το συνθηματικό χτύπημα μιας κουδούνας. Ο υποτιθέμενος θάνατος του Λαμπιρίκου γίνεται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και οι πιστωτές σταματούν να τον πιέζουν, οι χρεώστες πληρώνουν και οι παραγγελίες πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Τελικά, η «υποδηματοποιία Λαμπιρίκου» σώζεται. Τα πράγματα περιπλέκονται, όμως, όταν ένας από τους προμηθευτές ζηταεί να παντρευτεί τη χήρα Λαμπιρίκου, αλλά ο παμπόνηρος Κώστας «ανασταίνει» τον Τόλη και κερδίζει την Αλίκη, για χάρη της οποίας άλλωστε έκανε όσα έκανε.

CHART SHOW 21:00 – ALPHA

Το Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για την τρίτη της σεζόν. Κάθε επεισόδιο αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30; Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.