Απομακρύνεται από το Mega o Γιώργος Καπουτζίδης!

Διαβάστε περισσότερα!

 Σε αναμονή  είναι εδώ και καιρό ο Γιώργος Καπουτζίδης. Σε σημείο που όλοι μιλούν για την απομάκρυνση του από το MEGA, που είναι και κυριολεκτική, και μεταφορική. Η οικονομική κρίση έχει παγώσει τις συζητήσεις για το δεύτερο»Just the 2 of us», αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει και φέτος τηλεοπτική σειρά με  δικό του σενάριο. Γιατί, όταν γράψει σενάριο, δεν θα είναι μονόλογος φυσικά ούτε θα εκτυλίσσεται σε ένα στούντιο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να δοθούν αρκετά χρήματα για να γυριστεί μια πλούσια παραγωγή!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος δεν κρύβει στους δικούς του ανθρώπους την πικρία του για το κόψιμο του μουσικό σόου που θα παρουσίαζε μαζί με τη Δούκισσα Νομικού, αλλά και τον… ψυχοβγαλτικό τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε το «Παρέα στην κουζίνα»με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Αυτή την περίοδο  έχει στραφεί αποκλειστικά στο θέατρο, ενώ η παρουσία του στην TV ήταν για μια ακόμη φορά πολύ έντονη, αφού φέτος το καλοκαίρι το «Παρά πέντε» συγκέντρωσε και πάλι πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πηγή: TV BOX

Διαβάστε ακόμη:

Ο Καπουτζίδης αποκαλύπτει στην Τσαπανίδου αν ετοιμάζει νέο σίριαλ ή όχι

«Δε μπορώ να πω ότι είμαι συγκλονιστικός ηθοποιός»

Τι συμβαίνει με Dancing, Just και Master Chef;