Απόλυτος νικητής της prime-time ζώνης ο Λάκης με το Τσαντίρι του

Σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης και άφησε πίσω του όλα τα προγράμματα που “έπαιξαν” απέναντι του..

Δευτέρα βράδυ χθες και η εισβολή του Λάκη Λαζόπουλου από το Θέατρο Βέμπο, στο πρόγραμμα της Prime-Time ζώνης, δημιούργησε ανακατατάξεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Από τις 21:00 που το Τσαντίρι έκανε την έναρξή του, τα προγράμματα που βρέθηκαν απέναντι, όχι μόνο δεν κατάφεραν να σταθούν,αλλά σημείωσαν και πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, το Τσαντίρι του Λάκη, έκανε μέσο όρο στα σύνολα 42,1%, ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44 ο μέσος όρος της εκπομπής ήταν 40,6%.

Στο Mega η τηλεοπτική σειρά Μάνα Χ Ουρανού, δεν κατάφερε να κάνει ικανοποιητικά νούμερα αφού σημείωσε μέσο όρο στα γενικά 10,9% και στο νεανικό κοινό 13,7%, ενώ στον Αντ1 την ίδια ώρα η καθημερινή σειρά Οι συμμαθητές σημείωσαν 13,6% στα σύνολα και 16.1% στο νεανικό κοινό αντίστοιχα.

Όσο για τις σειρές που ακολούθησαν μετά τις 22:00 και έπεσαν πάνω στον “τυφώνα” Λάκη, όσον αφορά τη Δικαίωση του Mega,έκανε μέσο όρο στα γενικά 18,2 % και στο δυναμικό κοινό ο μέσος όρος ήταν 16,3%, ενώ η σειρά Τρίχες του αντ1 καθηλώθηκαν στα γενικά στο 7,7% και στο νεανικό κοινό έκανε μέσο όρο 9,3%.

Μεγάλη κερδισμένη της βραδιάς βέβαια υπήρξε η Σοφία Παπαϊωάννου, αφού η εκπομπή της 360 Μοίρες, σημείωσε μέσο όρο στα γενικά 16,8%. Αυτό βέβαια είναι φυσικό αφού ο Λάκης της χάρισε απλόχερα ένα lead-in , της τάξεως του 38%, που στο πρώτο τέταρτο της Σοφίας Παπαϊωάννου μεταφράστηκε σε 27,7% ανεβάζοντας κατά πολύ τον μέσο όρο που κάνει συνήθως η εκπομπή της.

Παυλίνα Ντάσιου