ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το ΖΑPPIT στην πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το νέο στοίχημα του παρουσιαστή!

Σήμερα στις 6 το πρωί έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σφαίρα 102,2». Ο παρουσιαστής παρέα με τον Γιώργο Λιανό και την Ράνια Κωστάκη θα κρατάνε συντροφιά στους ακροατές με ένα κεφάτο και με πολύ χιούμορ πρόγραμμα.

Το zappIT βρέθηκε στην πρώτη τους εκπομπή και κατέγραψε τα παρασκήνια μιας χαρούμενης παρέας που στόχο έχει να διασκεδάσει τον κόσμο με καλή μουσική, ανέκδοτα,προτάσεις ομορφιάς, συνταγές μαγειρικής, ζώδια και λίγο από κους κους!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το ραδιόφωνο, όμως είναι πρώτη φορά τόσο πρωινός, αφού καθημερινα θα αναγκάζεται να ξυπνάει από τα χαράματα. Ο ίδιος δήλώσε πως είναι πολύ χαρούμενος για το νέο του ξεκίνημα και πως του αρέσει η τριάδα αυτή, γιατί ήδη έχουν δέσει σαν να κάνουν χρόνια μαζί εκπομπή!

Ο Γιώργος Λιανός είναι χαρούμενος, γιατί εκτός από το ραδιόφωνο θα είναι ο παρουσιαστής και του νέου παιχνιδιού «Κράτα Γερά» που θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του Αντ1. Αυτές τις μέρες μάλιστα θα αρχίσουν τα δοκιμαστικά γυρίσματα στο Allοu fun park. Επίσης ο παρουσιαστής – τραγουδιστής είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας, αφού χθες η κόρη του έγινε ενός έτους και ο Γιώργος από το πρωί κερνούσε όλους cupcakes!

Στην σημερινή πρεμιέρα ο Γρηγόρης έφτασε μόνος του στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου και έδειχνε χαρούμενος παρά το βασανιστικό πρωινό ξύπνημα, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής έφταναν στο Σφαίρα δεκάδες ανθοδέσμες από τους φόλους του για να του ευχηθούν καλή αρχή!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΡΤ Α.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ