ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! To MEGA έκοψε την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Οι σκληρές αποφάσεις του MEGA

Eίναι γνωστό πλέον σε όλους πως το MEGA αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και κάνει περικοπές σε όλο του το πρόγραμμα. Θύμα της κρίσης έπεσε και η Φαίη Σκορδά η οποία από πέρσι παρουσίαζε κάθε Σαββατοκύριακο την ημίωρη εκπομπή «Mommy».

Η απόφαση ήταν δύσκολη και μετά από πολλές συσκέψεις, την Παρασκευή που μας πέρασε ανακοινώθηκε στην παρουσιάστρια η διακοπή της εκπομπής. Η Φαίη στεναχωρήθηκε αρκετά, όμως αυτές τις μέρες έχει ρίξει όλο το βάρος στο νέο της site, το οποίο θα βγει σύντομα στον αέρα, σε σχέση με το «Πρωινό mou» που αργεί ακόμα, αφού θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου!

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η εκπομπή «Μommy» και πιο παλιότερα «Το παιδί μου κι εγώ» ήταν στο μεγάλο κανάλι από το 1994. Πέρσι το δελτίο τύπου έγραφε: Η εκπομπή που αγαπά το παιδί και το δείχνει από το 1994 μέχρι σήμερα. Η εκπομπή απευθύνεται στις μητέρες αλλά και σε όσες γυναίκες πρόκειται να γίνουν μητέρες. Η πλούσια θεματολογία της αφορά την εγκυμοσύνη, την ανάπτυξη του παιδιού, τη διαπαιδαγώγηση, την εκπαίδευση, την υγεία, την ψυχολογία του παιδιού αλλά και της μητέρας. Προσκεκλημένοι και σχολιαστές σε κάθε εκπομπή είναι διακεκριμένοι επιστήμονες: γυναικολόγοι, παιδίατροι, εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι καθώς και επώνυμες μαμάδες που μοιράζονται τη δική τους εμπειρία. «Mommy-Το Παιδί μου κι Εγώ»: κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00, με τη Φαίη Σκορδά.

Παρουσίαση: Φαίη Σκορδά
Αρχισυνταξία: Ζηνοβία Κυριαζοπούλου
Σκηνοθεσία : ‘Αρης Λυχναράς
Παραγωγή: Mega

Ρεπορτάζ: Αρτ Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνατσάκη – Σταμάτη μιλούν για το ΠΡΩΙΝΟ MOU – Θα είναι η Συνατσάκη φέτος στην εκπομπή;

Mόνοι τους θα κάνουν «Πρωινό mou», τέλος εποχής για τον ΑΝΤΕΝΝΑ