ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1 με Gaga, Wonder, Jackson και Mercury

Το «Dancing with the stars» μπορεί να τελείωσε, αλλά ο ΑΝΤ1 θα γεμίσει stars! Αν και διανύουμε περίοδο… ισχνών αγελάδων, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου κάνουν ό,τι μπορούν για να βγάζουν στον αέρα καινούργιες εκπομπές.

Έτσι, όπως σας έγραψα και το πρωί, στις 16 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα η καινούργια εκπομπή «Sold out» με το Γιώργο Παπαδάκη, ενώ στον ΑΝΤ1 ετοιμάζονται μες στον Απρίλιο να υποδεχθούν… καινούργιους stars! Όοοοοοχι, δεν θα κάνουν τόσο σύντομα τέταρτο κύκλο του «Dancing», αλλά ένα άλλο πολύ φιλόδοξο show.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να βγάλει στον αέρα το «Your face sounds familiar».

Τι είναι αυτό; Είναι ένα talent show που έχει προβληθεί με τεράστια επιτυχία σε πολλά μέρη του κόσμου και στο οποίο διαγωνίζονται διάφοροι stars που μεταμφιέζονται σε άλλους stars. Τη λέξη «μεταμφιέζονται», μη τη δέσετε, καθώς δεν μακιγιάρονται και… έξω από την πίστα, αλλά πρέπει να τραγουδούν, να χορεύουν, να μιλάνε, να συμπεριφέρονται όπως το πρόσωπο που καλούνται να υποδυθούν. Όπως μπορείτε να δείτε λοιπόν και στο τρέιλερ που παίζεται στο εξωτερικό, οι εκεί stars καλούνται να μεταμορφωθούν σε Lady Gaga, Stevie Wonder, Michael Jackson, Freddy Mercury και σε πολλούς ακόμα διάσημους stars!

http://www.youtube.com/embed/bH7F7IXGjsI

Να σημειώσουμε ότι οι stars βαθμολογούνται στο show από κριτική επιτροπή, αλλά δεν αποχωρεί κανείς. Στα live όμως, παίρνουν τις βαθμολογίες τους και όποιος στο τέλος του κύκλου συγκεντρώσει την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία, ανακηρύσσεται νικητής.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, το συγκεκριμένο show είναι στο… μικροσκόπιο του ΑΝΤ1 εδώ και ενάμιση χρόνο και όπως φαίνεται ήρθε η στιγμή (και η σεζόν) να το υλοποιήσουν! Στα έως τώρα σχέδιά τους είναι στο show να διαγωνιστούν 10 με 12 stars που θα πρέπει στα 10 περίπου live να υποδυθούν διάσημους stars από όλο τον κόσμο. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν εντός των επόμενων ημερών, ώστε, αν ξεπεραστούν τα οικονομικά εμπόδια, το «Your face sounds familiar» να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο και να μεταδίδεται live κάθε Κυριακή.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιώργος Παπαδάκης …ξεπουλάει με Άννα Βίσση!