ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζεται να κάνει η Μπήλιω Τσουκαλά;

Χθες, σε κείμενο του Newsit, αναφερθήκαμε στην αλλαγή και ανανέωση που σκοπεύει να κάνει η διοίκηση της ΕΡΤ στην εκπομπή «Έχει γούστο».

Την εκπομπή που ξεκίνησε να μεταδίδεται από το 2003 μέσα από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης παρουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια, η Μπήλιω Τσουκαλά. Μόνο που την καινούργια σεζόν, στο τιμόνι της εκπομπής αναμένεται να είναι ο Γιάννης Δάρρας και πρόκειται να ξεκινήσει να μεταδίδεται μέσα στον Οκτώβριο. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει η Μπήλιω Τσουκαλά που η σύμβασή της με την ΕΡΤ λήγει τον Ιανουάριο…

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, η Μπήλιω Τσουκαλά θα αναλάβει μία καινούργια, δίωρης διάρκειας, εκπομπή, που θα μεταδίδεται κάθε σαββατοκύριακο από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα στη ΝΕΤ. Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο και έγκειται στο γενικότερο σχεδιασμό της καινούργιας διοίκησης, που θέλει η κρατική τηλεόραση να έχει live εκπομπές, από τις 7 το πρωί, μέχρι και το βράδυ, όλες τις μέρες τις βδομάδας. Η εκπομπή θα έχει πολλά πολιτιστικά θέματα, αλλά και γενικότερης ειδησεογραφίας, χωρίς όμως να ασχολείται με πολιτικά θέματα. Βέβαια, πριν η εκπομπή βγει στον αέρα, αυτό που προσπαθούν να εξασφαλίσουν οι τωρινοί διοικούντες της ΕΡΤ, είναι να γνωρίζουν ότι θα υπάρξει η κατάλληλη νομοθετική ρύθμιση για την ανανέωση των συμβάσεων στους παρουσιαστές των εκπομπών, όπως είναι η Μπήλιω Τσουκαλά και που έχουν κλείσει δύο συνεχόμενες χρονιές με το καινούργιο καθεστώς των συμβασιούχων στην ΕΡΤ. Αλλά όπως φαίνεται, όλα θα διευθετηθούν και έτσι, αναμένεται η Μπήλιω Τσουκαλά να βγει on air μέσα στον Οκτώβριο, παρουσιάζοντας την καινούργια εκπομπή της τα σαββατοκύριακα.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος παίρνει τη θέση της Μπήλιως Τσουκαλά;

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της Μπήλιως Τσουκαλά στην τελευταία της εκπομπή

Μπήλιω Τσουκαλά: «Σας χρειάζομαι»!

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Μπήλιω Τσουκαλά

Δείτε ποιά παίρνει τη σκυτάλη στην ενημέρωση της ΝΕΤ, μετά από τις Τσαπανίδου και Σαράφογλου