ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζει το MEGA με τον Παπακαλιάτη;

Πολλά έχουν γραφτεί, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, για τις σχέσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το MEGA!

Τελικά όμως, αποδεικνύεται ότι οι σχέσεις του ηθοποιού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη (ελπίζω να μην ξεχνάω κάποια άλλη ιδιότητά του!!!) με τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων παραμένουν άριστες.

Ο Χριστόφορος (θα τον αποκαλώ μόνο με το όνομά του, για συντομία!) μάλιστα, απάντησε αμέσως θετικά στην πρόταση που του έκαναν από το MEGA. Τι πρόταση του έκαναν;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το MEGA θέλει, λόγω των ημερών, να βοηθήσει να συγκεντρωθούν χρήματα και ρούχα για άπορες οικογένειες, ώστε να μπορέσουν να περάσουν καλύτερα τις εορταστικές ημέρες. Για το λόγο αυτό ετοιμάζει μεγάλη καμπάνια ώστε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να δώσει ό,τι μπορεί. Στη καμπάνια αυτή θα λάβουν μέρος πολλοί stars του σταθμού της Μεσογείων. Ποιοι είναι αυτοί;

Έχουμε και λέμε:

Γιώργος Καπουτζίδης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη, Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος, Μαρία Καβογιάννη, Θοδωρής Αθερίδης, ΘανάσηςΤσαλταμπάσης, Πάνος Βλάχος, Κατερίνα Γερονικολού, Τόμας Πρωτόπαπας, Αθηνά Οικονομάκου και ΒάσωΛασκαράκη. Στην ίδια καμπάνια θα συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι Μαρία Σπυράκη, Μανώλης Αναγνωστάκης και Σοφία Δήμτσα που ανήκουν στον ενημερωτικό τομέα του MEGA.

Εκτός όμως, από τους προαναφερόμενους που θα συμμετέχουν σε κάποια εκπομπή ή σειρά του MEGA, πρότειναν όπως είπαμε στο Χριστόφορο Παπακαλιάτηπου δέχτηκε αμέσως, αποδεικνύοντας ότι τον ενδιαφέρει να βοηθήσει στο κοινωνικό αυτό έργο, αλλά και ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το σταθμό. Την ίδια θετική απάντηση έδωσε και ο Στέλιος Μάινας, που επίσης θα λάβει μέρος στη καμπάνια του MEGA για να συγκεντρωθούν χρήματα και ρούχα για τις άπορες οικογένειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, τα γυρίσματα, που το μεγαλύτερο μέρος τους έγινε στο κτίριο της Μεσογείων, ξεκίνησαν χθες και πρόκειται να ολοκληρωθούν σήμερα, ώστε τα σποτ να βγουν στον αέρα αρχές της επόμενης βδομάδας.

Γρηγόρης Μελάς