ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ποιές ήταν οι 5 επικρατέστερες για το πάνελ της «Ελένης» ; ΜΟΝΟ στο ZAPPIT όλες οι λεπτομέρειες

Μετά από πάρα πολλά δοκιμαστικά, η ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, κατέληξε σε 5 επιλαχούσες...

Η…μάχη για την καρέκλα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν πολύ σκληρή! Πολλά κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κερδίσουν μια θέση, δίπλα στην λαμπερή παρουσιάστρια και τους υπόλοιπους συντελεστές της «Ελένης»!

Εδώ και δύο μήνες είχαν ξεκινήσει οι πρώτες διερευνητικές κινήσεις, με την Ελένη, να θέλει το καλύτερο για τη νέα σεζόν. Μετά από αλλεπάλληλα δοκιμαστικά και ραντεβού, κατέληξαν σε πέντε κοπέλες, εκ των οποίων θα έπρεπε να επιλέξουν τη μία.

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα τζην και ένα πουκάμισο και περίμενε τις 5 επιλαχούσες, οι οποίες όλες είπαν τα καλύτερα μετά το δοκιμαστικό για την γλυκύτητα και την ευγένεια της παρουσιάστριας.

Πρώτη μπήκε η Μελίνα Κόκκορη, γνώριμή μας από τη θητεία της, τόσο στο STAR, στην πρωινή εκπομπή, όσο και στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, αλλά και στον ΑΝΤΕΝΝΑ.

Δεύτερη ήταν η Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία εντυπωσίασε κυρίως με την ομορφιά και τον αέρα της. Την Αντωνία είχαμε δει πέρυσι το καλοκαίρι στο «ELATTE» με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα.

Τρίτη, μπήκε η Μυρτώ Κάζη, η οποία παρουσιάζει στο MTV την εκπομπή «Everyday girls», ενώ κάνει και εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «VFM»!

Σειρά μετά πήρε η Νάνσυ Παραδεισανού, από το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV», η οποία είχε και προχωρημένες επαφές με το «Fthis», μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν στα «Κορίτσια για σπίτι» και πολλές αποκλειστικότητες. 

Πέμπτη και τελευταία, η Σόνια Καζώνη (Kαζόνι), πρώην διευθύντρια του περιοδικού «NITRO».

Μετά από τα πέντε ξεχωριστά δοκιμαστικά, τα οποία είχαν διάρκεια περίπου δέκα λεπτών, η Ελένη και η ομάδα της , επέλεξαν την Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία θα συμπληρώσει την ομάδα, στην οποία, όπως σας ενημερώσαμε θα είναι και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις, προκειμένου να είνα όλα έτοιμα ως την επόμενη εβδομάδα, που η αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη θα βγει στον αέρα και θέλει να ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Με τους παλιούς, αλλά και τους νέους συνεργάτες της…! 

Πολύ σύντομα θα δούμε και το πρώτο τρέιλερ της «Ελένης»!

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή είναι η νέα συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ποιά Σταρ Ελλάς κάνει ΤΩΡΑ δοκιμαστικό για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιά δημοσιογράφος κάνει τώρα δοκιμαστικό για την «Ελένη» ;