ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Σεφερλής θα γίνει… χήρα!

Χθες το βράδυ, μέσα από το «Just the two of us» συνέχισε να διαγωνίζεται στο τραγούδι. Αρκετοί μάλιστα πίστευαν ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν θα δεχτεί την πρόταση του MEGA, αφού λόγω φόρτου εργασίας είχε αρνηθεί να συμμετέχει σε άλλα talent show.

Πάντως, αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ρόλο στην αποδοχή της πρότασης έπαιξε και ένα… ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας με το κανάλι της Μεσογείων και την επόμενη σεζόν θα δούμε το δημοφιλή ηθοποιό σε σειρά του σταθμού.
Ωστόσο, υπάρχει και μία ακόμα πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε σειρά, και μάλιστα από το σταθμό της Κηφισιάς.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, στο STAR θέλουν να μπουν και στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας, την οποία έχουν εγκαταλείψει αρκετά χρόνια! Πριν από λίγο καιρό λοιπόν τα στελέχη του σταθμού έκαναν συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή και του πρότειναν μία σειρά που έχουν στα χέρια τους και η οποία είναι πολύ ανατρεπτική, καθώς η κεντρική πρωταγωνίστρια είναι μία χήρα.

Θα μου πείτε… πού είναι το πρωτότυπο; Μα για το ρόλο αυτό τα στελέχη του STAR πρότειναν στον Σεφερλή να τον ενσαρκώσει. Και μην πάει το μυαλό σας σε… καρικατούρα, καθώς ο ρόλος απαιτεί μία χήρα που έρχεται αντιμέτωπη με πολλές κωμικές καταστάσεις προσπαθώντας να βάλει σε τάξη τα πέντε παιδιά της, τα οποία είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους και το μόνο κοινό που έχουν είναι να… βασανίζουν την ηρωίδα χήρα μάνα τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η ιδέα είναι βασισμένη σε μία ξένη κωμική σειρά, αλλά προσαρμοσμένη στα καθ΄ ημάς μέσα από την πένα πολύ γνωστού έλληνα σεναριογράφου. Οι επαφές βρίσκονται βέβαια σε πολύ αρχικό στάδιο, αλλά όπως μαθαίνω και οι δύο πλευρές θέλουν τη συνεργασία αυτή. Για την ιστορία να αναφέρω ότι οι θεατρικές παραστάσεις του Σεφερλή που έχουν μαγνητοσκοπηθεί και προβάλλονται από το STAR σημειώνουν πολύ υψηλά νούμερα.

Λογικό λοιπόν είναι να τον θέλουν στο κανάλι της Κηφισιάς, αν και… δεν είναι οι μόνοι! Αν τελικά η συμφωνία προχωρήσει, τότε το STAR θα μπει ξανά πολύ δυναμικά και στην παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας, με αιχμή του δόρατος τον δημοφιλή ηθοποιό μέσα από μία πολύ ανατρεπτική σειρά.

Γρηγόρης Μελάς