ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΑΝΤ1 ψάχνει λύσεις!

Πριν από ένα μήνα περίπου, πρώτα από το Newsit, σας είχα αναφέρει σε κείμενο με τίτλο «Ο ΑΝΤ1 ξεκινά πόλεμο… και τα σαββατοκύριακα», τις καινούργιες εκπομπές που σχεδιάζει να βγάλει ο ΑΝΤ1 στον αέρα!

Ο καιρός πέρασε, οι εκπομπές ετοιμάστηκαν και έτσι το ερχόμενο σαββατοκύριακο, κάνουν πρεμιέρα! Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει να προβάλλεται η εκπομπή «Υγεία πάνω από όλα» με παρουσιάστρια τη Φωτεινή Γεωργίου.

Η δημοσιογράφος καλύπτοντας 12 χρόνια με επιτυχία το ιατρικό ρεπορτάζ για το κανάλι του Αμαρουσίου, πήρε το πράσινο φως για δική της ωριαία εκπομπή στην οποία θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της ιατρικής. Με αποκλειστικές συνεντεύξεις επιστημόνων και σημαντικών προσώπων γύρω από τα θέματα υγείας, ιατρικής και διατροφής, καθώς και ρεπορτάζ από την Ελλάδα και το εξωτερικό γιατί… «Η υγεία πάνω από όλα»! 

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την επόμενη μέρα, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα και η άλλη καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Σε πρώτο πλάνο». Την παρουσίασή της θα αναλάβει η Κατερίνα Αντωνοπούλου, που επίσης εργάζεται πολλά χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου και έχει διαγράψει επιτυχημένη πορεία στο ελεύθερο ρεπορτάζ.

Κάθε Κυριακή από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι λοιπόν, η δημοσιογράφος θα αναδεικνύει μέσα από την εκπομπή καθημερινά προβλήματα των πολιτών, προσπαθώντας να βρει απαντήσεις και λύσεις. Ο ΑΝΤ1 θέλει να αναλάβει δραστικό ρόλο στην επίλυση καθημερινών αλλά σημαντικών προβλημάτων και για το λόγο αυτό στην έρευνα του κάθε θέματος θα πραγματοποιείται σύγκριση με στοιχεία για το τι συμβαίνει στο εξωτερικό. Τα θέματα της επικαιρότητας και τα προβλήματα της καθημερινότητας μπαίνουν «Σε πρώτο πλάνο» και ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να βρει λύσεις, αλλά αναδεικνύοντας προτάσεις κι όχι μένοντας στα λόγια και στην καταγραφή τους.

Είναι σαφής λοιπόν η προσπάθεια που κάνουν στο κανάλι του Αμαρουσίου, μέσα από αυτές τις καινούργιες ενημερωτικές εκπομπές τους να αναλάβουν έντονο διαδραστικό ρόλο σε θέματα, πολιτικά, οικονομικά, υγείας, διατροφής και σε ό,τι άλλο σχετικό με την καθημερινότητα των πολιτών. Αναμένουμε λοιπόν από αυτό το σαββατοκύριακο να δούμε «Σε πρώτο πλάνο», την «Υγεία πάνω από όλα» και κατά πόσο θα τα καταφέρουν…! Η θέληση πάντως, φαίνεται ότι υπάρχει…!