ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με… δόσεις βγαίνει το «Master Chef»

Χθες, το κανάλι της Μεσογείων έδωσε κάποια χρήματα στους τεχνικούς και έτσι τα επεισόδια συνεχίζουν και μοντάρονται κανονικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα χρήματα που δόθηκαν είναι ένα μικρό μέρος των οφειλών του σταθμού για το «Master Chef» και ως εκ τούτου υπήρξε νέα συμφωνία με τους τεχνικούς ότι θα τους δοθούν κι άλλα χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα, αλλιώς… τέλος στο μοντάζ! Να σημειώσω ότι σήμερα προβάλλεται το 53ο επεισόδιο, ενώ έχουν γυριστεί 70 επεισόδια και δικαιολογημένα οι τεχνικοί βρήκαν αυτόν τον τρόπο να πάρουν τα χρήματά τους, παραδίδοντας με δόσεις, όταν τους δίνουν μία ακόμα δόση από αυτά που τους χρωστούν.

Από την άλλη μεριά όμως, στο MEGA προσπαθούν να βρουν λύση τι θα γίνει με τον τελικό, καθώς απαιτούνται δύο τουλάχιστον μέρες για το γύρισμα. Το STUDIO ATA δήλωσε αδυναμία να πραγματοποιήσει τον τελικό, τον οποίο τελικά ανέλαβε το MEGA να γυρίσει, αλλά οι τεχνικοί δεν κάνουν γύρισμα αν δεν πάρουν τα χρήματά τους. Φαίνεται όμως, ότι στο σταθμό της Μεσογείων σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν άλλους τεχνικούς, αλλά βρήκαν σθεναρή αντίσταση από τους τεχνικούς που εργάστηκαν για το ριάλιτι μαγειρικής.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, δεν αποκλείεται, αν δεν δοθούν σύντομα χρήματα, οι τεχνικοί που εργάστηκαν για τα γυρίσματα να καταφύγουν στο δρόμο της δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην γίνει ο τελικός, αλλά να κινδυνεύει να σταματήσει και η προβολή των επεισοδίων. Αλλά, όπως κρίνουν, ίσως αυτός να είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρουν τα χρήματά τους, είτε από το MEGA, είτε από το STUDIO ATA για τη δουλειά που έχουν προσφέρει!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Διορία δίνουν οι εργαζόμενοι στο Master Chef