ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ναταλία Δραγούμη αρχίζει… τα μαγειρέματα!

Την έχουμε δει σε πολλές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ παράλληλα ασχολείται και με την άλλη αγάπη της, τη μαγειρική. Θέλει μάλιστα μέσα από τη μαγειρική της να περνά τα μηνύματα για υγιεινή διατροφή.

Ο λόγος για τη Ναταλία Δραγούμη, που πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και βιβλίο μαγειρικής με τίτλο «Μαγειρεύοντας με την κόρη μου», όπου μαγειρεύει 50 συνταγές με τη βοήθεια της κόρης της, της Κλειούς.

Η γνωστή ηθοποιός, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» του ALPHA μίλησε για την αγάπη της στη μαγειρική, ενώ μάλιστα σε ερώτηση που της έκαναν αν θα παρουσίαζε εκπομπή μαγειρικής, απάντησε καταφατικά. Η επιθυμία της αυτή λοιπόν θα γίνει πραγματικότητα!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το… μαγείρεμα έγινε με τον ALPHA και αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσει να προβάλλεται εκπομπή μαγειρικής με παρουσιάστρια τη Ναταλία Δραγούμη. Θα μου πείτε «ακόμα μία εκπομπή μαγειρικής στον αέρα»!

Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, η εκπομπή αυτή δεν θα είναι επικεντρωμένη μόνο στη μαγειρική με την ηθοποιό να… ανακατεύει τα υλικά, αλλά θα «ανακατεύει» και τις μνήμες των καλεσμένων της που θα είναι γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Αυτοί λοιπόν, θα καλούνται να μαγειρέψουν μαζί με τη Ναταλία συνταγές που έχουν μάθει από τη μητέρα τους και που είναι κάτι σαν «οικογενειακό μυστικό».

Παράλληλα όμως, με τις μυρωδιές που θα αναδύονται στην κουζίνα θα «ξυπνούν» κι οι μνήμες από τα παιδικά χρόνια των καλεσμένων και έτσι οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν το γαστρονομικό «μυστικό» του καλεσμένου, ενώ θα «ξεδιπλώνει» τις αναμνήσεις του.

Έτσι, τέλη Απριλίου, μέσα από τη συχνότητα του καναλιού της Κάντζας, η Ναταλία Δραγούμη θα δοκιμαστεί σε έναν διαφορετικό ρόλο, αυτό της παρουσιάστρια και θα δούμε αν… πέτυχε η συνταγή!

Γρηγόρης Μελάς