ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ backstage από το νέο βίντεοκλιπ των REC!

Οι Rec συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους δηλώνοντας δυναμικά την παρουσία τους στη δισκογραφία. Τελευταία επιτυχία τους το νέο τους single με τίτλο «Εδώ»!

Mουσική έχει γράψει ο  Άρης Λουμάκης και στίχους ο ίδιος μαζί με την Ναυσικά Σαραντοπούλου. Το Zappit βρέθηκε στα γυρίσματα του video clip του συγκροτήματος και σας παρουσιάζει αποκλειστικό υλικό!

«Βασισμένο στο στίχο του τραγουδιού αλλά και στο πνεύμα της μουσικής, το concept του clip είναι η ιστορία ενός ζευγαριού που ζει με πάθος τον έρωτά του, με τα πάνω και τα κάτω μια σχέσης που δείχνει να έχει φτάσει στο τέλος της. Εντυπωσιακές σκηνές, ζεστή φωτισμοί και ένας χώρος θα μπορούσε να ήταν άνετα ένα κινηματογραφικό πλατό.

Ο σκηνοθέτης του clip, Sherif Francis, η δημιουργική ομάδα των REC και ένα τεχνικό επιτελείο που φρόντιζε την κάθε λεπτομέρεια, φαίνεται ότι δημιούργησαν μια εικόνα που σίγουρα θα καθηλώσει από τις έντονες στιγμές και την φωτογραφία.», δήλωσε ο Άρης Λουμάκης ενώ η Ναυσικά Σαραντοπούλου συνέχισε αποκαλύπτοντας το πρόγραμμα του συγκροτήματος: «Αυτό τον καιρό είμαστε σε συναυλίες, στο στούντιο ηχογραφώντας νέα τραγούδια, υλοποιούμε νέες ιδέες και πειραματιζόμαστε. Ετοιμάζουμε όμορφα πράγματα και θεωρούμε ότι είναι η καταλληλότερη περίοδος για εμάς μιας που πιστεύουμε ότι είναι και η καλύτερη»!

Η σκηνοθεσία είναι του Sherif Francis (Riva), το styling του Γιάννη Τράκα, το make up του Γιώργου Φυτά και της Ελένης Ηλιοπούλου, ενώ στο clip πρωταγωνιστούν οι νέοι ηθοποιοί Ντίνα Κούκου και Στέφανος Οικονόμου.