ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χωρίς να πληρωθούν οι Βασιλιάδες, γύρισαν τρέιλερ!

ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε στο zappIT η Μίνα Ορφανού!

Συναντήσαμε την ηθοποιό Μίνα Ορφανού σε μια χαλαρή κουβέντα στο Γκάζι, η οποία αποκάλυψε για το μέλλον των Βασιλιάδων! Μπορεί η σειρά να ήταν πρώτη μακράν σε τηλεθέαση, όμως οι συντελεστές της ακόμα δεν έχουν πληρωθεί!

Την Κυριακή που μας πέρασε η εταιρεία παραγωγής της σειράς συγκέντρωσε τους πρωταγωνιστές σε ένα στούντιο για να γυρίσουν ένα τρέιλερ για τα νέα επεισόδια. Η τραγική ειρωνεία είναι πως κανένας ηθοποιός δεν έχει πληρωθεί από τη συγκεκριμένη δουλειά και το μέλλον της είναι θολό!

Η Μίνα Ορφανού αμέσως μετά τα γυρίσματα για το τρέιλερ βρέθηκε στο Γκάζι με έναν φίλο της για χαλαρό καφεδάκι. Αφού παρήγγειλε έναν γαλλικό καφέ και έφαγε μικρά ντονατσάκια άνοιξε την καρδιά της για το μέλλον των Βασιλιάδων.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρα αν και απλήρωτη συμμετείχε στο τρείλερ για τα νέα επεισόδια της σειράς. Οι ηθοποιοί δεν κάνουν πίσω και λένε πως αν δεν πληρωθούν δεν θα μπούνε ξανά στο πλατό. Ούτε η ίδια η Μίνα ελπίζει πως θα φτιάξουν τα πράγματα. Ακόμα σε στον κόσμο που που ρωτούσε για τους Βασιλίαδες, σε όλους έλεγε πως δύσκολα να δούνε τα νέα επεισόδια που στο σύνολο τους είναι 20!



Εν αναμονή των λοιπόν των εξελίξεων! Το μόνο σίγουρο είναι πως σε λίγες μέρες θα δούμε ολοκαίνουριο τρείλερ των Βασιλιάδων, χωρις να συμαίνει πως θα δούμε και τα νέα επεισόδια!

Αρτ Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ