ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανανέωσε ο Γιώργος Παπαδάκης

Ετοιμάζεται να παραδώσει σκυτάλη για την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά λίγο πριν αποχωρήσει από το τηλεοπτικό τοπίο, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες μόλις μέρες ο Γιώργος Παπαδάκης συναντήθηκε με τα στελέχη του σταθμού και αφού τα είπαν, τα βρήκαν και τα συμφώνησαν, έδωσαν τα χέρια, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν.

Τα υπόλοιπα είναι εντελώς τυπικά, αφού οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από την πολύχρονη συνεργασία τους και όλα έχουν ρυθμιστεί. Την επόμενη βδομάδα λοιπόν αναμένεται να μπουν και επίσημα οι υπογραφές ανανεώνοντας τη συνεργασία του «πατριάρχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» με το κανάλι του Αμαρουσίου για 24η χρονιά.

Έτσι μπορεί την Παρασκευή 4 Ιουλίου ο Γιώργος Παπαδάκης να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και να τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι, αλλά θα είναι και την επόμενη σεζόν στις επάλξεις της πρωινής ενημέρωσης μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αφού όλη την περίοδο τερματίζει πρώτος στην κούρσα της τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Ποια παρουσιάστρια αναλαμβάνει το πρωινό του ΑΝΤ1 μετά τη γέννηση του παιδιού της;