ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ Το… εφτασφράγιστο μυστικό του MEGA

Ολημερίς το χτίζουνε, το βράδυ… το φυλάνε! Βέβαια, «όποιος καεί με το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι», κατά πως λέει και η λαϊκή ρήση, οπότε στο MEGA έχουν αποφασίσει να κρατήσουν εντελώς κρυφά τα όσα σχεδιάζουν.

Αυτή την περίοδο λοιπόν παλεύουν να κατοχυρώσουν ένα project από το εξωτερικό για την επόμενη σεζόν και φοβούνται μήπως το διεκδικήσουν κάποιοι από τους απέναντι με αποτέλεσμα να ανέβει το ποσό διαπραγμάτευσης με την ξένη εταιρεία παραγωγής. Αυτό, φαίνεται να έχει συμβεί παλαιότερα με άλλα προγράμματα και για αυτό ταιριάζει η παροιμία περί… χυλού και γιαουρτιού! Στο ίδιο πλαίσιο της «άκρας μυστικότητας» όμως, εντάσσεται και τα σχέδιά τους για το «Just the two of us». Αν και έχουν ακουστεί κάποια ονόματα, εντούτοις κανένας δεν έχει υπογράψει και για αυτό στο κανάλι της Μεσογείων προσπαθούν να αποφύγουν τις διαρροές. Ωστόσο, κάποιοι έχουν δώσει τα χέρια και είναι ένα βήμα πριν να βρεθούν στο πλατό του talent show.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, οι τραγουδιστές που θα πάρουν μέρος είναι η Ευριδίκη, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Χάρης Βαρθακούρης, η Αντιγόνη Ψυχράμη και η Ελισάβετ Σπανού.

Αυτοί, όπως ανέφερα είναι ένα βήμα πριν την τελική υπογραφή. Επίσης, πολύ κοντά στη συμφωνία είναι και η Άντζελα Δημητρίου, αλλά… Λαίδη είναι αυτή και ποτέ δεν ξέρεις, αν δεν την δεις στο πλατό! Επίσης, μην σας κάνει καμία εντύπωση, αν στο δεύτερο κύκλο του talent show δείτε κι ένα πρόσωπο που ήταν και στον πρώτο. Αυτά και δεν θα αποκαλύψω τίποτα περισσότερο για το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, πολύ κοντά στην υπογραφή και για να διαγωνιστούν στο «Just» σε ντουέτα με τους τραγουδιστές που προανέφερα είναι οι ηθοποιοί Μάρκος Σεφερλής, Δημήτρης Μακαλιάς. Μίνως Θεοχάρης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά και το μοντέλο Γιώργος Παράσχος που είναι στην παρέα της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη.

Επαφές έχουν γίνει με πολλά ακόμα πρόσωπα, αλλά οι προαναφερόμενοι είναι πιο κοντά στη συμφωνία, απέχοντας μόνο… μία υπογραφή από αυτήν.

Και βέβαια, στο MEGA προσπαθούν να κρατήσουν εντελώς μυστική την κριτική επιτροπή, που όπως πρώτα σας είχα γράψει μέσα από το Newsit, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Γιώργο Θεοφάνους, αν βρεθεί λύση σε κάποια… θεματάκια! Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγες μέρες έγινε επαφή με την Κική Τσόλκα, στέλεχος πολλά χρόνια σε δισκογραφική εταιρεία και κουμπάρα μάλιστα του Γιώργου Λύρα και της Πέγκυ Ζήνα.

Βέβαια μην σας κάνει καμία εντύπωση αν στην επιτροπή δείτε και… come back ενός προσώπου που υπήρξε παλαιότερα σε κριτική επιτροπή. Αλλά ούτε για αυτό θα πω περισσότερα πριν προχωρήσουν οι επαφές.

Επειδή όμως, είναι προγραμματισμένο το «Just the two of us» με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 26 Μαρτίου, ο καιρός πιέζει και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το ποια θα είναι τα 12 ζευγάρια που θα διαγωνιστούν και οι 4 της κριτικής επιτροπής.

Γρηγόρης Μελάς