ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι γίνεται με την «Οικογένεια της συμφοράς»;

Πολλά λέγονται, ακούγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό για την «Οικογένεια της συμφοράς» που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 ο Σάββας Πούμπουρας.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι η εκπομπή έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και ότι πρόκειται μέσα στο επόμενο διάστημα να γυριστούν καινούργια επεισόδια.

Ποια είναι η αλήθεια και τι γίνεται με την εκπομπή του ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η «Οικογένεια της συμφοράς» θα ρίξει τίτλους τέλους τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, ενώ είναι σίγουρο ότι δεν θα γυριστούν καινούργια επεισόδια. Κι είναι λογικό αφού μετά την προβολή τόσων επεισοδίων΄, τα υποψήφια «θύματα» θα είναι υποψιασμένα, οπότε μπορεί να καταλάβουν το «στήσιμο» και η εκπομπή να καταλήξει σε πραγματική… συμφορά για την ομάδα παραγωγής της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μπορεί η εκπομπή να ολοκληρωθεί στις 4 Ιουνίου αλλά δεν έχουν γυριστεί μόνο τρία μόνο επεισόδια που απομένει θα προβληθούν μέχρι τότε. Ο ΑΝΤ1 έχει πάρει περισσότερα επεισόδια αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει στο σταθμό του Αμαρουσίου αν θα τα χρησιμοποιήσουν ή όχι, την επόμενη σεζόν. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, σε κανένα τηλεοπτικό σταθμό δεν μπορούν από τώρα να προγραμματίσουν τι εκπομπές θα βγάλουν στον αέρα την επόμενη σεζόν. Έτσι, τα επεισόδια της «Οικογένειας» που δεν θα προβληθούν φέτος, θα κρατηθούν στα συρτάρια των στελεχών του σταθμού και στο μέλλον θα αποφασίσουν αν θα τα χρησιμοποιήσουν –οπότε θα πρέπει να τα πληρώσουν- ή όχι…! Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται το θολό τοπίο και το πόσες… συμφορές έχουν προκληθεί από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν.

Γρηγόρης Μελάς