ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι γίνεται με την επιτροπή του «YFSF»;

Προετοιμασίες κάνουν στον ΑΝΤ1 έχοντας αποφασίσει ότι τον Μάρτιο θα βγάλουν στον αέρα το «Your Face Sounds Familiar».

Αυτές τις μέρες λοιπόν στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου βλέπουν διάφορους καλλιτέχνες ώστε να αποφασίσουν ποιοι θα είναι αυτοί που θα διαγωνιστούν στο δεύτερο κύκλο του talent show.

Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται ακόμα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν κάθε βδομάδα να μεταμορφώνονται σε κάποιον διάσημο, έλληνα ή ξένο καλλιτέχνη.

Σύμφωνα δε με έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη του σταθμού έχουν συναντηθεί με αρκετά πρόσωπα, αλλά η λίστα είναι μεγάλη καθώς θα γίνουν επαφές με 60 περίπου άτομα για να αποφασιστεί ποιοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για τα live. Ωστόσο, εκτός από τους διαγωνιζομένους το προσεχές διάστημα θα γίνει συνάντηση και με τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αλλά ενδεχομένως να υπάρξει κάποια αλλαγή σε αυτήν, όπως την είδαμε στον πρώτο κύκλο. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε έναν περίπου μήνα, αλλά στα έως τώρα σχέδια των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι να υπάρξουν αλλαγές.

Κατ’ αρχάς θεωρείται σίγουρο ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι πάλι η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου Αντ1, Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ τα στελέχη του σταθμού θέλουν στην επιτροπή να καθίσει και πάλι ο σεναριογράφος και ηθοποιός Αλέξανδρος Ρήγας. Εμπλοκή όμως, φαίνεται ότι υπάρχει με τη Μπέσσυ Μάλφα που ενώ έχουν γίνει ήδη συζητήσεις και οι δύο πλευρές επιθυμούν ξανά τη συνεργασία, εντούτοις η ηθοποιός μετά το Πάσχα πρόκειται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για τη θεατρική παράσταση «Δείπνο με φίλους», η οποία τώρα έχει ανέβει στο θέατρο «Ιλίσια». Αν μπορέσει λοιπόν η Μάλφα να ρυθμίσει τις θεατρικές υποχρεώσεις της, τότε θα είναι ξανά στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar», αφού όπως είπα ο ΑΝΤ1 την θέλει ξανά.

Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, υπάρχει μία… εσωτερική διαφωνία στο κανάλι του Αμαρουσίου για τον Γεράσιμο Γεννατά και το αν πρέπει να καθίσει πάλι στην κριτική επιτροπή του talent show.

Κάποια από τα στελέχη του ΑΝΤ1 θεωρούν ότι δεν πρέπει να αλλάξει η κριτική επιτροπή, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι ο πολύ καλός ηθοποιός δεν ήταν… καλός ως κριτής!

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον Φεβρουάριο γιατί προτεραιότητα του ΑΝΤ1 αυτή την περίοδο είναι να αποφασιστεί ποιοι θα διαγωνιστούν στο δεύτερο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar». Αλλά, όπως φαίνεται η τετραμελής επιτροπή δεν θα είναι η ίδια! Βέβαια, ίσως αυτό που θα έπρεπε να λάβουν σοβαρά υπόψη τους στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι πως όποιοι τελικά καθίσουν σε αυτήν, θα πρέπει να κάνουν… καλύτερα τη δουλειά τους και να μην αναλώνονται σε κριτικές «τι καλός που ήσουν», «έμεινα άφωνος με αυτό που είδα» και «το μόνο που μπορώ να πω είναι να σε χειροκροτήσω». Εκτός κι αν αυτές οι φράσεις είναι… καθ’ υπαγόρευσιν, οπότε όποιοι και να καθίσουν, πάλι τα ίδια θα πουν…!

Γρηγόρης Μελάς