ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζουν για τη «Μουρμούρα»

Έως τώρα τρεις ηθοποιοί είναι αυτοί που έχουν κλείσει να εμφανιστούν στα επόμενα επεισόδια...

Το πρόγραμμα αυτό ήταν η έκπληξη του φετινού προγράμματος και είμαι σίγουρος ότι ακόμα και στον ALPHA δεν πίστευαν ότι η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα σημείωνε τόσο υψηλές τηλεθεάσεις.
Αν και τα πρώτα επεισόδια της σειράς ήταν λίγο… προχειροφτιαγμένα, εντούτοις οι ηθοποιοί που παίζουν εξαιρετικά όλοι τους, κατάφεραν να κερδίσουν τους τηλεθεατές και έτσι, έφτιαξαν και τα υπόλοιπα… λαθάκια με αποτέλεσμα η σειρά να είναι από τις καλύτερες αυτή τη σεζόν. Λογικό λοιπόν η «Μουρμούρα» να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και ευτυχώς στο κανάλι της Κάντζας της δίνουν πρόσθετα «όπλα». Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα ενισχύσουν τα επόμενα επεισόδια και με άλλους ηθοποιούς, αφού η δοκιμή που έκαναν για τα εορταστικά επεισόδια με guest πήγε πολύ καλά! Ποιοι λοιπόν θα αρχίσουν τη «Μουρμούρα» και σε τι ρόλους;

Έως τώρα τρεις ηθοποιοί είναι αυτοί που έχουν κλείσει να εμφανιστούν στα επόμενα επεισόδια: η Μπέσσυ Μάλφα, η Σοφία Παυλίδου και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Συγκεκριμένα η Μπέσσυ Μάλφα θα υποδυθεί την… πεθερά του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης) και της Μαρίνας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη ), αφού η κόρη της τα έχει φτιάξει με τον γιο τους, τον Αλέξανδρο. Το ίδιο ζευγάρι όμως, ο Ηλίας και η Μαρίνα, θα υποδεχθούν στο σπίτι τους τη Σάντρα που είναι φίλη της Μαρίνας και θα υποδυθεί η Σοφία Παυλίδου, κάνοντας… έξαλλο τον Ηλία! Από την άλλη όμως, ο κολλητός φίλος του Χάρη (Πάνος Βλάχος), ο Χρήστος, που θα υποδυθεί ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θα κάνει έξαλλη τη Βάσω (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) όταν θα πάει στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού!

Τα καινούργια επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τον ALPHA στις 3 Φεβρουαρίου και μάλιστα τα στελέχη του σταθμού θέλουν να βάλουν στα επόμενα επεισόδια κι άλλους ηθοποιούς σε ρόλους guest.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, στον ALPHA σκέφτονται μήπως κάνουν κάτι που δεν έχει συμβεί στο ξένο και πρωτότυπο σήριαλ: στο τελευταίο επεισόδιο τα τρία ζευγάρια να συναντηθούν με κάποια αιτία. Ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, αλλά σκέφτονται πως έτσι πρέπει να ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να γίνει αυτό, αφού πιστεύουν ότι η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Γιατί μπορεί η «Μουρμούρα» να μην έχει πάρει επίσημα το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, αλλά αν κρίνουμε από τις υψηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει θα είναι λάθος του ALPHA να μην τους το δώσει!

Γρηγόρης Μελάς