ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η ΝΕΡΙΤ έχει βάλει… στο μάτι τη Βίκυ Σταυροπούλου

Το όνομα μίας από τις πολύ αγαπημένες ηθοποιούς ακούγεται πολύ στα γραφεία των στελεχών της ΝΕΡΙΤ.

Τι είπατε; Δεν υπάρχουν «στελέχη της ΝΕΡΙΤ αφού δεν έχει ακόμα συσταθεί»; Καλά μην παίρνετε και όρκο. Οι θέσεις έχουν… καταληφθεί πριν ακόμα συσταθεί και επίσημα το νέο κρατικό κανάλι!

Το όνομα λοιπόν που ακούγεται πάρα πολύ στις συσκέψεις των… μη διορισμένων στελεχών της ΝΕΡΙΤ είναι αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου. Ο λόγος; Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, θέλουν να την βάλουν απέναντι στον Σπύρο Παπαδόπουλο που… την έκανε από την κρατική τηλεόραση μετακομίζοντας στον ALPHA το «Στην υγειά μας» και βγάζοντάς το στον αέρα ως «Στην υγειά σας βρε παιδιά».

Στη ΝΕΡΙΤ έχουν πάρει την απόφαση να βγάλουν ξανά στον αέρα μία τέτοιου είδους εκπομπή με πολύ τραγούδι, θεωρώντας ότι θα καταφέρουν να κάνουν υψηλές τηλεθεάσεις, όπως έκανε και αυτή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Το όνομα λοιπόν που παίζει πολύ για την παρουσίαση είναι αυτό της Βίκυς Σταυροπούλου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, κάποια από τα στελέχη της ΝΕΡΙΤ που μετέχουν σε αυτές τις συσκέψεις θεωρούν ότι η ηθοποιός λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της στο θέατρο, αλλά και στην καινούργια σειρά του MEGA, δεν θα τους πει εύκολα το ναι.

Στις σκέψεις τους μάλιστα είναι να την «παντρέψουν» στον αέρα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη που ως γνωστό έχουν συνεργαστεί πετυχημένα και παλαιότερα, αλλά και φέτος με τη Σταυροπούλου πολλές φορές. Έτσι οι υπεύθυνοι της ΝΕΡΙΤ θεωρούν ότι θα κάνουν τη διαφορά από την εκπομπή του Παπαδόπουλου, αφού θα έχουν ζευγάρι παρουσιαστών.

Τέλος, αξίζει να σημειώσω ότι στη σύσκεψη έχουν πέσει κι άλλα ονόματα στο τραπέζι, αλλά τα περισσότερα από τα στελέχη έχουν βάλει στο μάτι τη Βίκυ Σταυροπούλου θεωρώντας ότι μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη θα είναι ένα πολύ καλό ζευγάρι παρουσιαστών για τη συγκεκριμένη εκπομπή. Το μόνο που απομένει είναι να δούμε τι θα πουν οι ίδιοι και αν θελήσουν να αναλάβουν την παρουσίαση της καινούργιας αυτής εκπομπής στιλ «Στην υγειά μας».

Γρηγόρης Μελάς