ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αποχώρησε η Έλντα Πανοπούλου

Παρελθόν είναι για το Ε η Έλντα Πανοπούλου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποχώρησε από το κανάλι και όπως φαίνεται το… διαζύγιο δεν ήταν «κοινή συναινέσει»!
Στον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό που δημιουργήθηκε μετά την αγορά της συχνότητας που είχε δοθεί στον «902» η Έλντα Πανοπούλου παρουσίαζε την εκπομπή «Ο παλιός είναι αλλιώς», στην οποία, όπως ανέφερε και το δελτίο Τύπου του Ε «Η Έλντα Πανοπούλου έχει τη δική της πρόταση για την κρίση… τραγούδι και χορός! Ζωντανή ορχήστρα, αγαπημένοι τραγουδιστές, δημοφιλείς καλεσμένοι, διασκεδάζουν μαζί με τους τηλεθεατές αλλά και το κοινό που βρίσκεται στο πλατό, μετατρέποντας την εκπομπή σε ένα μεγάλο πάρτι!

Μουσική και μουσικοί για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες από λαϊκό μέχρι Hip hop, σε μια εκπομπή που «τα σπάει» με την προσωπική σφραγίδα της Έλντας! Άλλωστε όπως λέει και ο τίτλος… Ο παλιός είναι αλλιώς, και είναι στο Ε!»

Μόνο που εδώ και λίγες μέρες «Ο παλιός»… δεν είναι στο Ε, αφού η Έλντα Πανοπούλου αποχώρησε από το σταθμό. Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι η αποχώρησή της δεν οφείλεται σε χαμηλές τηλεθεάσεις, αφού η εκπομπή σημείωνε πολύ υψηλότερες από το μέσο όρο τηλεθέασης του σταθμού και μάλιστα είναι αξιοσημείωτο ότι από την εκπομπή πέρασαν πολύ καλλιτέχνες και γνωστά πρόσωπα που πήγαιναν στην εκπομπή λόγω της προσωπικής τους επαφής με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

Αν και καμία από τις δύο πλευρές δεν λέει ποιοι είναι οι λόγοι του «διαζυγίου», εντούτοις φαίνεται ότι υπήρξε έντονη διαφωνία της Έλντας Πανοπούλου με τη διοίκηση του σταθμού και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει. Αξίζει δε να αναφέρω ότι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, το «διαζύγιο» είναι οριστικό και μάλιστα η εκπομπή δεν πρόκειται να προβληθεί ούτε σε επανάληψη από το κανάλι, αποδεικνύοντας ότι υπήρξε έντονη κόντρα μεταξύ της παρουσιάστριας και της διοίκησης του σταθμού!

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, ορισμένοι… παλιοί είναι πράγματι αλλιώς και κάποια πράγματα δεν τα δέχονται!

Γρηγόρης Μελάς