ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αντικαθιστά το Star την Ελεονώρα Μελέτη;

Εκτός τηλεοπτικού πλατό πρόκειται να βρεθεί σύντομα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ελεονώρα Μέλέτη. Στη θέση της μάλιστα για να παρουσιάσει την εκπομπή «Μελέτησέ το» θα βρεθεί η Σίσσυ Χρηστίδου.

 Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, έχει να κάνει με την απόφαση της Μελέτη να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Τα δημοσιεύματα αυτά, όσο περνά ο καιρός όλο και πληθαίνουν, ενώ ορισμένα από αυτά μάλιστα αναφέρουν ότι έγινε συνάντηση της Μελέτη με τα στελέχη του STAR και στην οποία αποφασίστηκε η αντικατάστασή της.

Τι ισχύει από όλα αυτά; Τίποτα! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία συνάντηση της Ελεονώρας Μελέτη με στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς για να συζητήσουν για το αν θα κατέβει ή όχι υποψήφια. Πράγματι η παρουσιάστρια έχει δεχτεί πρόταση για να κατέβει στις εκλογές, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει, οπότε είναι αδύνατο να έχει μιλήσει για αυτό με τα στελέχη του STAR.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, κανένα στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού δεν έχει κάνει συνάντηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου για να αντικαταστήσει την Ελεονώρα Μελέτη. Τα δημοσιεύματα λοιπόν αυτά είναι εντελώς… επιστημονικής φαντασίας, ενώ μιλώντας με στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς μου τόνισαν για ακόμα μία φορά πως η Ελεονώρα Μελέτη έχει την πλήρη στήριξη τους και πως είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους, προϊδεάζοντάς με με αυτόν τον τρόπο πως η συνεργασία τους θα ανανεωθεί και για την επόμενη σεζόν, μετά το πέρας του συμβολαίου της, τον ερχόμενο Αύγουστο.

Να θυμίσω δε, ότι πριν από λίγο καιρό, που υπήρξαν φήμες περί «κοψίματος» της εκπομπής, το STAR κυκλοφόρησε ανακοίνωση, κάτι που δεν συνηθίζει, διαψεύδοντας όλες αυτές τις περίεργες φήμες. Αν και για τη συγκεκριμένη «φήμη» δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν πάλι κάποια επίσημη ανακοίνωση, ο καιρός θα δείξει –και θα αποδείξει- πως όλα αυτά περί «αντικατάστασης» είναι σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Γρηγόρης Μελάς