Από τη Θεσσαλονίκη το «αντίο» του Λαζόπουλου

«Θα κατέβει ή δεν θα κατέβει στις εκλογές ο Λάκης Λαζόπουλος;», είναι ένα από τα ερωτήματα των ημερών.

Ενώ λοιπόν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι το να ενταχθεί ο δημοφιλής καλλιτέχνης στο ψηφοδέλτιο τους για τις ευρωεκλογές θα είναι θετικό για τη «μάχη της κάλπης», ο Λάκης βρίσκεται στην Αμερική, όπως είχε κανονίσει να περάσει αυτές τις μέρες.

Κανείς δεν γνωρίζει να πει με σιγουριά ποια θα είναι η απάντησή του, αν και μιλώντας με πρόσωπα από το περιβάλλον του, μου είπαν πως θεωρούν ότι ο Λάκης δεν θα ακολουθήσει το δρόμο της πολιτικής, αλλά θα συνεχίσει να ακολουθεί τα «μονοπάτια της σάτιρας».

Αν όμως, τελικά ο Λαζόπουλος αποφασίσει να κατέβει ως υποψήφιος, τότε δεν πρόκειται να τραβήξει… κουρελού στο «Αλ τσαντίρι νιουζ», τον Μάιο. Έχοντας βγάλει στον αέρα δύο εκπομπές, μία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και μία στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, απομένουν δύο ακόμα να βγουν στον αέρα τη φετινή σεζόν. Το αν λοιπόν η τρίτη, αυτή που είναι προγραμματισμένη για τις 13 Μαΐου βγει, θα εξαρτηθεί από την υποψηφιότητά του ή όχι!

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου, η τελευταία εκπομπή της σεζόν, που θα είναι η τρίτη ή τέταρτη κατά σειρά, ανάλογα με το αν θα κατέβει στις εκλογές, θα βγει από τη Θεσσαλονίκη. Ο Λαζόπουλος θα πει «αντίο» στους τηλεθεατές από τη συμπρωτεύουσα, έχοντας αποφασίσει να βγάλει από εκεί, τον Ιούνιο, το τελευταίο «Τσαντίρι».

Βέβαια τα στελέχη του ALPHA ελπίζουν πως ο Λάκης δεν θα πει «αντίο», αλλά «καλό καλοκαίρι» και «εις το επανιδείν» στους τηλεθεατές και θα τραβάει κουρελού κάποιες φορές και την επόμενη σεζόν. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα κατέβει στις εκλογές και αν εκλεγεί ευρωβουλευτής, αλλά όποια κι αν είναι η απόφασή του, τον Ιούνιο θα ανοίξει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του από τη Θεσσαλονίκη και με δεδομένο ότι θα έχουν διεξαχθεί οι εκλογές θα έχει πολλά να πει…!

Γρηγόρης Μελάς