Από σήμερα ο Γιώργος Καραμέρος επιστρέφει στον ΑΝΤ1

Διαβάστε περισσότερα!

 Από σήμερα όμως, ο γνωστός δημοσιογράφος επιστρέφει επίσημα στον ΑΝΤ1 και μάλιστα… για όλο τον κόσμο.
Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, ο Γιώργος Καραμέρος έχει αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Καλή μου Ελλάδα» που θα προβάλλεται μέσα από τα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤ1. Σήμερα λοιπόν κάνει πρεμιέρα η εκπομπή στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη, με το γνωστό δημοσιογράφο να ταξιδεύει σε πολλούς ενδιαφέροντες προορισμούς της χώρας μας, αναδεικνύοντας τα πιο σημαντικά ελληνικά προϊόντα.

Αν λοιπόν είστε κάτοικος του εξωτερικού και θέλετε να παρακολουθήσετε την εκπομπή, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε είτε στις 21.00 στον ΑΝΤ1 SATELLITE, είτε στις 20.30 στον ANT1 PACIFIC, είτε στις 21.00 στον ANT1 EUROPE.

Η εκπομπή «Καλή μου Ελλάδα» θα ολοκληρωθεί σε δώδεκα επεισόδια και στο σημερινό ο Γιώργος Καραμέρος θα βρεθεί στη Νάξο, για να «συστήσει» τα προϊόντα του νησιού σε όλο τον κόσμο.

Τέλος, για την καλύτερη πληροφόρηση των ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό και επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή του Γιώργου Καραμέρου αλλά και γενικότερα τα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤ1, ο ΑΝΤ1 SATELLITE μεταδίδεται στις ΗΠΑ μέσω των DISH NETWORK, TIME WARNER CABLE, COMCAST, VERIZON FiOS TV, CABLEVISION, BRIGHT HOUSE NETWORKS και RCN CABLE και στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες. Ο ANT1 PACIFIC μεταδίδεται στην Αυστραλία μέσω των FOXTEL, OPTUS, AUSTAR και MYSAT, ενώ ο ANT1 EUROPE σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά μέσω του HELLAS SAT και καλωδιακά στη Γαλλία μέσω της FREE και της SFR και στη Γερμανία μέσω των WILHELM.TEL, WILLY.TEL, KABELBW, UNITYMEDIA και NETCOLOGNE.

Γρηγόρης Μελάς