Από ποιους δέχτηκε on air επίθεση ο Μουρατίδης; ΒΙΝΤΕΟ

Μαλλιοτραβήγματα μέσα στο πλατό του Your Song! Πέρασαν σε διαφημίσεις!

O εκρηκτικός Νίκος Μουρατίδης, που τον τελευταίο καιρό συμμετέχει ως κριτής στο κυπριακό talent show τραγουδιού «Your Song», βρέθηκε αντιμέτωπος με τους γονείς της διαγωνιζόμενης που αποχώρησε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso,όλα ξεκίνησαν με την κατά πολλούς η άδικη αποχώριση της Σταυρούλας Μιχαήλ. Η οικογένειά της ξέσπασε κατά της κριτικής επιτροπής  και περισσότερο εναντίον του Νίκου Μουρατίδη, ο οποίος από το πρώτο live, έδειχνε ότι δεν εντυπωσιαζόταν από τη παρουσία της Σταυρούλας. Η κατάσταση άρχισε να γίνεται εκρηκτική στο στούντιο, όταν οι υποστηρικτές  άρχισαν να φωνάζουν εν ώρα μετάδοσης του σόου. Και ενώ πολλοί νόμιζαν ότι ήταν ένα απλό ξέσπασμα, ήρθε και η ατάκα του Αντρέα Μικρούτσικου, που με το δικό του τρόπο έβαλε λάδι στη φωτιά λέγοντας: » Ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα;» Αυτό ήταν η αφορμή για να οξυνθούν ακόμα περισσότερο τα πνεύματα και να ακολουθήσουν και τα μαλλιοτραβήγματα.

Οι συγγενείς της παίκτριας άρχισαν να κάνουν χειρονομίες και να βρίζουν το ν Νίκο Μουρατίδη, ενώ από τα πιο ήπια λόγια που ακούστηκαν ήταν » να φύγουμε να γλιτώσουμε από του Μουρατίδη τα νύχια, εσείς φταίτε που τους τάζετε καριέρες» . Φυσικά, επειδή όλα αυτά συνέβαιναν στον άερα ζωντανού προγράμματος το κανάλι αναγκάστηκε να «ρίξει» διαφημίσεις και να επέμβει η ασφάλεια του σταθμού ώστε να απομακρίνει τους συγγενείς της Σταυρούλας από το πλατό.
Η συνέχεια δώθηκε λίγα λεπτά μετά όταν η παίκτρια μίλησε στους δημοσιογράφους για την αποχώριση της λέγοντας «Σαφώς και το περίμενα ότι θα φύγω. Η κριτική επιτροπή με είχε βάλει στο μάτι από το πρώτο κιόλας live.Ο κύριος Μουρατίδης με αποκάλεσε basse classe και ανήθικη Εγώ είμουν αυτή; Τι στιγμή που εγώ τραγουδούσα ο κύριος Μουρατίδης έτρωγε και λίμαρε νύχι»!

//www.youtube.com/embed/2epXzN93DoU

Διαβάστε ακόμα:

Μουρατίδης: «Από που επιστρέφει η Κορομηλά; Είχε πάει κάπου»;