Από Μάρτη… χειμώνα για το MEGA!

Την ξέρετε την παροιμία που λέει «από Αύγουστος χειμώνας κι από Μάρτη καλοκαίρι»; Ε, στο MEGA, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, αναγκάστηκαν να την αλλάξουν και να την κάνουν «από Μάρτη… χειμώνα»!

 Γιατί το λέω αυτό; Γιατί τον επόμενο μήνα, το κανάλι της Μεσογείων εντάσσει στο πρόγραμμά του καινούργιες ελληνικής παραγωγής εκπομπές στο prime time του που μέχρι τώρα, εκτός από το «Master chef», το έβγαζε με επαναλήψεις, ενώ από σήμερα θα ξεκινήσουν να προβάλλουν την τούρκικη σειρά FATMAGUL. Από τα τέλη του επόμενου μήνα όμως, θυμούνται τις ελληνικές παραγωγές.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, γύρω στις 20 Μαρτίου θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τέσσερα καινούργια προγράμματα. Κατ’ αρχάς ο «Όμορφος κόσμος» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Κάψε το σενάριο» με την ομάδα να αναλαμβάνει ξανά δράση μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Ευχάριστα τα νέα όμως, για τους τηλεθεατές που έχουν… πήξει από τις τούρκικες σειρές και θέλουν να δουν και κάποια καινούργια ελληνική παραγωγή μυθοπλασίας. Έτσι, όπως σας είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit, το κανάλι της Μεσογείων κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και ήδη οι μηχανές έχουν πάρει μπροστά για τη σειρά «Πίσω στο σπίτι», ώστε εκεί, στα τέλη Μαρτίου να ξεκινήσουν να προβάλλονται τα καινούργια επεισόδια της σειράς, ενώ την ίδια περίοδο θα ξεκινήσει να προβάλλεται και η καινούργια σειρά «Με τα παντελόνια κάτω»!

Υπομονή λοιπόν και, αντίθετα με τα προηγούμενα χρόνια, θα πούμε «καλή σεζόν» στα τέλη του επόμενου μήνα!

Γρηγόρης Μελάς