Από Δευτέρα ξεκινάει και επίσημα η μάχη των κεντρικών δελτίων

Η μήπως Μπρούσκο vs Όνειρο ήταν;

Πρεμιέρα την Δευτέρα για το κεντρικό δελτίο του Mega, με την Μαρία Σαράφογλου και επίσημα πλέον κεντρική παρουσιάστρια και σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη. Η πορεία του mega-λου δελτίου, τον τελευταίο μήνα είναι ανοδική, ωστόσο σε αυτό έχει παίξει καταλυτικό ρόλο το γεγονός, ότι παίρνει πολύ δυνατό lead-in από την ελληνοκυπριακή σειρά Όνειρο ήταν.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου από την άλλη η Μαρία Χούκλη που πέρσι κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης, έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου του σταθμού, αλλά χωρίς να έχει όλα τα χαρτιά της ανοιχτά.

Τι εννοώ;Πολύ απλά η περσινή χρονιά βρήκε την Μαρία Χούκλη νικήτρια στη μάχη της τηλεθέασης, με πολλούς να σχολιάζουν, ότι καθοριστικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι το lead-in που έπαιρνε από την ελληνοκυπριακή σειρά Μπρούσκο, έδωσε άλλον αέρα στο δελτίο.

Από τη Δευτέρα λοιπόν Αντ1 και Mega , θα αναμετρηθούν με όλα τους τα όπλα , αφού το Μπρούσκο επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Ενδιαφέρον λοιπόν θα έχει να δούμε ποιο από τα δυο κεντρικά δελτία θα επικρατήσει στη μάχη της τηλεθέασης, ή μάλλον ποια κυπριακή σειρά θα καταφέρει να κρατήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το Μπρούσκο, έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και έχει γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές που περιμένουν την επιστροφή του, ενώ το Όνειρο ήταν , που προβάλλεται ήδη έναν μήνα , έχει μέχρι στιγμής αποδείξει ότι είναι υπολογίσιμος αντίπαλος στη ζώνη 19:00-20:00.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Σε αδιέξοδο η ενημέρωση του Mega