Απίστευτη ατάκα για την Ζήνα Κουτσελίνη: «Την «καβάλησε» ο σατανάς…»

«Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μαθαίνει να περπατάει σαν την Ελένη...»

Η Νανά Παλαιτσάκη σχολιάζει με το δικό της τρόπο στην εφημερίδα Freddo την απόφαση της Ζήνας Κουτσελίνη να βγει για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες, αναλαμβάνοντας καθημερινή εκπομπή στο STAR:
«Η Ζήνα Κουτσελίνη στο Star ως παρουσιάστρια! Εξαιρετική κίνηση απο το κανάλι, καθώς σε συσκευασία μιας γυναίκας πήραν μεταγραφή τους εξής ; Μενεγάκη (επτά χρόνια αρχισυντάκτρια της η Ζήνα) ,Άννα Δρούζα , Σεμίνα Διγενή, Φαίη Σκορδά , Μαριέτα Χρουσαλλά , Ράνια Θρασκιά , Κατερίνα Καραβάτου, Νίκος Μουτσινάς , Μαρία Ηλιάκη , Κλεοπάτρα Πατλάκη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το ότι η Ζήνα θα μεταφέρει οοοοοολες τις υπέροχες αυτές προσωπικότητες μαζί της είναι κάτι περισσότερο απο σίγουρο , καθώς την «καβάλησε» ο σατανάς , αν και η Σίφνος απ΄όπου πέρασε το καλοκαίρι έχει πολλές εκκλησίες και θα παρουσιάζει. ΠΩΣ θα παρουσιάζει; Προτείνω να δείξει στον κόσμο πως αντιδρούσε η Μενεγάκη όταν της μιλούσε στο αφτί η Ζήνα , πως αντιδρούσε η Σκορδά (εκεί πρέπει και να κλάψει on camera) και πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (εκεί η Κουτσελίνη πρέπει ν’ αποκτήσει θηλυκότητα, αλλά δεν φημίζεται γι’ αυτό χαχα).

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μαθαίνει να περπατάει σαν την Ελένη , να μιλάει σαν τη Μαριέττα, να κάνει αναφορές στον Έκο που ήταν δάσκαλος της Φαίης Σκορδά, να ντύνεται σαν την Κωσταντίνα Σπυροπούλου. Η πρώτη επιβεβαίωση ότι η Ζήνα έχει παραδοθεί στον σατανά , ήρθε όταν ο Μιχάλης Παπαδάκης την έβαψε ξανθιά , η δεύτερη όταν κατάλαβα ότι δεν απαντάει αμέσως στο τηλέφωνο. Περιμένοντας την Ζήνα, δηλαδή 18 παρουσιάστριες σε μία…»