Απίστευτες ατάκες στο Καλημέρα Ελλάδα για το Survivor! Το τροχαίο, τα ξενοδοχεία και ο Σπαλιάρας…

Survivor

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για το τροχαίο ατύχημα στο Survivor κέντρισαν το ενδιαφέρον του Γιώργου Παπαδάκη και προκάλεσαν σχόλια στο Καλημέρα Ελλάδα.

«Σοκ στο Survivor με τραυματίες παίκτες. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό βαν που μετέφερε τους Μαχητές» διάβασε ο Γιώργος Παπαδάκης στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso και εξέφρασε ανοιχτά την απορία του «Έχουν κι αυτοκίνητα στο Survivor; Δηλαδή είναι με αυτοκίνητο και κάνουν αγώνες;»

[dfp_ads id=236982]

«Τους πηγαίνουν προφανώς από το ένα μέρος σε άλλο, από τα ξενοδοχεία που μένουν… Που μένουν;» είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος αφήνοντας άφωνους τηλεθεατές, αλλά και την συνεργάτιδα του Μπάγια Αντωνοπούλου. «Ποια ξενοδοχεία; Δεν έχεις δει ποτέ. Σε παράγκα μένουν» διόρθωσε εκείνη.

«Ε σε παράγκα, από εκεί δεν θα πρέπει να πάνε σε μια παραλία; Πώς θα πάνε;»

«Σε ξενοδοχείο μένουν; Έχεις πληροφορίες;» αστειεύτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Λίγο αργότερα το εξώφυλλο της Star Press μπέρδεψε τον Γιώργο Παπαδάκη που αναρωτήθηκε αν εκείνοι που χτύπησαν ήταν ο Ντάνος και ο Σπαλιάρας…«Αυτοί χτύπησαν; Χτύπησε ο Ντάνος; Χτύπησε ο Σπαλιάρας; Μήπως χτύπησε σε ευαίσθητο σημείο; Για σκέψου να χτύπησε σε ευαίσθητο σημείο ο Σπαλιάρας, κόβεται μια καριέρα, μια σταδιοδρομία. Πάντως αν τα παιδιά τραυματίστηκαν, δεν το είδα το θέμα, περαστικά τους για να μην γελάμε»