Απέλυσαν την Julianne Moore από τουριστική καμπάνια της Τουρκίας

Τι συνέβη;

Οι υποκριτικές της ικανότητες μπορεί να έπεισαν την Ακαδημία να της χαρίσει ένα Όσκαρ, δεν έπεισαν όμως τους υπεύθυνους για τη διαφημιστική καμπάνια του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού στην Τουρκία που απέρριψαν την Julianne Moore…

Η ηθοποιός συμμετείχε σε ένα φιλμ με τον τίτλο «Home Of» στο οποίο εκείνη βρισκόταν μέσα σε ένα αεροπλάνο και ξεδίπλωνε τις παιδικές μνήμες της από το ταξίδι που είχε κάνει κάποτε στην Τουρκία. Το φιλμ γυρίστηκε στο Λος Άντζελες και θα έβγαινε τον Φεβρουάριο στην Τουρκία. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το Newsweek το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της γειτονικής μας χώρας δεν έμεινε ευχαριστημένο από το υποκριτικό αποτέλεσμα της ηθοποιού και ζήτησε να ξαναγυριστεί, αλλά εκείνη αρνήθηκε και έτσι το project κατέρρευσε, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.

Μέλος του διαφημιστικού πρακτορείου που είχε αναλάβει το πρότζεκτ δήλωσε πως η ηθοποιός ήταν η κατάλληλη για το ρόλο καθώς θα προσέλκυε πλούσιους Αμερικανούς και Βρετανούς τουρίστες, ωστόσο, το εγχείρημα είχε δεχτεί αντιδράσεις και στον πολιτικό χώρο, ενώ κάποιοι πολιτικοί την χαρακτήρισαν «καταθληπτική προσωπικότητα»