Άντζελα Δημητρίου: Τα συλλυπητήρια στον Λιάγκα για τον πατέρα του

Το ξέσπασμα της τραγουδίστριας για όταν έχασε εκείνη τον πατέρα της.

Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στο «Καλημερούδια» μετά τον ντόρο που έκανε η διαφήμιση της και επι τη ευκαιρία απάντησε και για τη μίμηση της Αποστολίας Ζώη στο YFSF το βράδυ της Κυριακής.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας για τα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς για τα όσα κάνει έδωσε τα συλλυπητήρια της μέσω της εκπομπής του MEGA στον Γιώργο Λιάγκα για τον απώλεια του πατέρα του και ξέσπασε για όσους είχαν διακωμωδήσει τη δική της απώλεια…
«Συλλυπητήρια και στον Γιώργο Λιάγκα γιατί συνέβη αυτό στον πατέρα του, αλλά έχει συμβεί και στον δικό μου τον πατέρα και βγήκαν και το διακωμωδήσαν κάποτε όμως, κάποιος άλλος κύριος. Δεν κάνει λοιπόν να λέμε για τους ανθρώπους που κάνουμε, να βγαίνουμε στην τηλεόραση και να τους ευτελίζουμε. Δεν κάνει. Είναι ντροπή τους και αίσχος τους. Δεν μπορεί ο άλλος που χάνει το παιδί του να έχει μία λαοθάλασσα και να μην αφήνει τη μάνα, τον πατέρα να τον κλάψουν, γιατί αυτοί είναι αυτοί που κλαίνει, όλοι οι άλλοι ξεχνάνε. Εγώ δεν έχω ξεχάσει τον πατέρα μου, ούτε τον αδελφό που που έχασα.»