Αντώνης Λουδάρος: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα ζωντανό πλάσμα που πασχίζει για…»

«Νομίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα πω στον εαυτό μου, "Αντώνη το έκανες κι αυτό"!».

Πολυτάλαντος και δημιουργικός ο Αντώνης Λουδάρος, μιλά στην εφημερίδα ΑΓΟΡΑ και την Κορύνα Μαντάγαρη, για τη συμμετοχή του στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πώς είναι η τηλεοπτική σας συνεργασία στην εκπομπή του Alpha, « Σπίτι μου Σπιτάκι μου» ;

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, ένας δρόμος που δεν ήξερα καθόλου, που όμως ήθελα να περπατήσω. Κάθε εβδομάδα που περνάει εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο. Νομίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα πω στον εαυτό μου, « Αντώνη το έκανες κι αυτό». Είναι ένας χώρος που δεν με αφήνει αδιάφορο και βλέπω ότι μπορώ να βρίσκομαι μέσα σε μια εκπομπή που δεν έχει να κάνει με την υποκριτική και το θέατρο. Πιστεύω ότι υπό τις κατάλληλες συνθήκες θα μπορούσα να βρεθώ σε κάτι αντίστοιχο.

Ποια η σχέση σας με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η σχέση μας είναι μια χαρά ( γέλια)! Η Κωνσταντίνα είναι ένα κορίτσι σημερινό, που ζει την εποχή της. Ένα ζωντανό πλάσμα που πασχίζει για τον εαυτό της όπως οφείλει να πασχίζει κάθε νέος άνθρωπος.

Έχετε δέσει σαν ομάδα;

Έχουμε κάνει την προσπάθειά μας, όλοι μαζί. Δεν είμαστε το ίδιο όπως στις αρχές, είμαστε πιο χαλαροί, πιο ευχάριστοι.
Υπήρξε στιγμή που νιώσατε ότι πρέπει να πείτε κάτι στην Κωνσταντίνα για να την ανεβάσετε με το χιούμορ σας;
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τηλεόραση γνωρίζουν ότι είναι ένας δύσκολος αγώνας. Αυτό το ξέρει και η Κωνσταντίνα και ο Παύλος που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα και είναι δυνατοί χαρακτήρες . Δεν είναι άνθρωποι που λυγίζουν. Και με αφορμή κάποια νούμερα που ενδεχομένως δεν ήταν τα αναμενόμενα, ο καθένας κάνει την αυτοκριτική του. Έτσι μπορέσαμε να προχωρήσουμε. Αυτή τη σκέψη κάναμε όλοι μας και το σημαντικό ήταν ότι είχαμε τη στήριξη του καναλιού