ΑΝΤ1: «Καμία κόντρα Λάτσιου με Κανάκη»!

Είναι από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 και ιδιαίτερα φέτος η «Ράδιο Αρβύλα» είναι στα καλύτερά της, συνεχίζοντας να σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Με την εκπομπή να βγαίνει μία φορά τη βδομάδα η θεσσαλονικιώτικη παρέα καταφέρνει να ετοιμάζει την εκπομπή πολύ καλύτερα και έτσι αποδεικνύεται ότι είχε δίκιο ο Αντώνης Κανάκης που το ζητούσε από πέρυσι από τη διοίκηση του ΑΝΤ1.

Τη Δευτέρα η εκπομπή προβλήθηκε σε επανάληψη και αμέσως υπήρξαν κάποιοι που υποστήριξαν ότι ο λόγος που δεν μεταδόθηκε ζωντανά είναι γιατί ο Κανάκης ήθελε να ξεκουραστεί κι όχι να κάνει εκπομπή παραμονή της αργίας, της 25ης Μαρτίου. Σύμφωνα δε με τα ίδια σενάρια, αυτό δυσαρέστησε τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο και τώρα η σχέση τους, όπως υποστηρίζουν είναι «στην κόψη ενός ξυραφιού»!

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες μου αυτά όλα είναι εντελώς… ράδιο αρβύλα! Κατ’ αρχάς ότι η «Ράδιο Αρβύλα» τη Δευτέρα θα έπαιζε σε επανάληψη ήταν κάτι που είχαν από καιρό συναποφασίσει ο Γιάννης Λάτσιος με τον Αντώνη Κανάκη.

Επειδή την επόμενη ημέρα ήταν η εθνική εορτή και τα διαφημιστικά πακέτα είναι σαφώς τέτοιες ημέρες μειωμένα, αποφάσισαν από κοινού να μην βγει live η εκπομπή. Μιλώντας μάλιστα με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 μου επιβεβαίωσε ότι η απόφαση για προβολή της εκπομπής σε επανάληψη είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό, τονίζοντάς μου χαρακτηριστικά πως « η σχέση του Γιάννη Λάτσιου με τον Αντώνη Κανάκη ήταν και παραμένει άριστη και δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους».

Παρά λοιπόν τη… ράδιο αρβύλα φημολογία, η «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχίσει κανονικά και την ερχόμενη Δευτέρα ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του θα είναι πάλι σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Γρηγόρης Μελάς