Αννίτα Πάνια για Αλέξη Γρηγορόπουλο: «Με εξοργίζει ότι ένα 15χρονο πλάσμα που τολμά να επαναστατεί, τρώει μια σφαίρα από έναν αστυνομικό»

«Είμαστε τόσο φοβισμένοι....»

Για τη «μαύρη επέτειο» της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου μίλησε μέσα από την εκπομπή της ANNITAgr η Αννίτα Πάνια χωρίς να μπορεί να κρύψει το θυμό της…

«Δεν σου κρύβω ότι αυτό είναι ένα θέμα που κάθε φορά που το βλέπω με εξοργίζει. Πραγματικά θέλω να είμαι ένας άνθρωπος αντικειμενικός και να δω και το δράμα του θύτη, γιατί δε θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος που θέλει να το κάνει αυτό, αλλά είναι κάτι που με εξοργίζει κάθε φορά. Με εξοργίζει ότι ένα 15χρονο πλάσμα που τολμά να επαναστατεί να εκφράζεται να μιλάει, να βγαίνει στο δρόμο να φωνάζει για αυτό που γουστάρει τρώει μια σφαίρα από έναν αστυνομικό. Δηλαδή, δεν μπορεί να σταματήσει να με εξοργίζει ποτέ αυτό. Και καλά κάνουν και κάνουν συλλαλητήρια, ειρηνικά να είναι, αλλά είναι πολύ ωραίο που υπάρχουν. Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά αλλά να γίνονται οι πορείες. Είμαστε τόσο φοβισμένοι. Ποιος θέλει να υπάρχουν τραυματισμοί και οι άνθρωποι οι έμποροι και οι επιχειρηματίες, αλίμονο, όλα αυτά τα καταδικάζουμε, αλλά είναι ωραίο να υπάρχουν πορείες, είναι ωραίο να βγαίνουν έξω οι άνθρωποι και να τα χώνουν και να επαναστατούν και να μην ξεχνάνε ότι ένα παιδάκι 15 χρόνων που είχε πάει στα Εξάρχεια να φωνάξει για αυτό που γουστάρει, βρίσκεται με μια σφαίρα από αστυνομικό. Αλίμονο μας αν το ξεχάσουμε αυτό. Και αλίμονο μας αν το μόνο που θυμόμαστε να φωνάζουμε είναι μην γίνουν φασαρίες. Δεν θέλουμε να γίνουν φασαρίες, αλλά θέλουμε να γίνουν οι ωραίες φασαρίες, εκείνες της φωνής, του τραγουδιού, της υπενθύμισης. Αλίμονο μας αν δεν συμβαίνει αυτό» είπε η παρουσιάστρια η οποία πρόσφατα φιλοξένησε στην εκπομπή Parole τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση του ειδικού φρουρού στην υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

https://www.youtube.com/embed/YtBD8ZqgcZU