Αννίτα Ναθαναήλ: Πόσα χρήματα πήρε για το «Real Housewives»;

«Πέρασα ωραία και αμειβόμουν πολύ καλά...»

Η Αννίτα Ναθαναήλ φωτογραφήθηκε μαζί με τις κόρες της στο περιοδικό Hello! και μίλησε στην Τζοβάννα Βλαχάβα για την τηλεόραση, αλλά και το τηλεοπτικό πρόγραμμα Real Housewives στο οποίο συμμετείχε πριν από λίγα χρόνια και είχε απασχολήσει έντονα.

Σου λείπει η τηλεόραση;

Όχι. Έζησα τα καλά χρόνια της και είμαι ικανοποιημένη από την πορεία μου στο χώρο. Εξάλλου, δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες τηλεοπτικές φιλοδοξίες. Πέρασα ωραία και αμειβόμουν πολύ καλά. Πιστεύω ότι εάν είχα τηλεοπτική ωριμότητα, θα είχα αποδώσει πολύ καλύτερα. Μπήκα στο χώρο αρκετά μικρή και δεν είχα προπονήσει σωστά τον εαυτό μου.

Μετάνιωσες για τη συμμετοχή σου στο ριάλιτι «Real Housewives»;
Όχι, δεν μετανιώνω για όσα κάνω. Ήταν μια εμπειρία που δε νομίζω ότι με έβλαψε, ίσα – ίσα έβγαλα εύκολα 15.000 ευρώ. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τι άνθρωπος είμαι και με ποιες αρχές έχω μεγαλώσει. Ήξερα το αμερικάνικο concept και ήμουν προετοιμασμένη για το τσαλάκωμα. Το έκανα για πλάκα και όχι για να ξαναμπώ στην τηλεόραση, όπως είχε γραφτεί. Αυτό όμως, έγινε σε μία κακή εποχή. Δεν ήταν ωραίο που εμείς πηγαίναμε από το ένα spa στο άλλο ή κάναμε ταξίδια στη Μύκονο, τη στιγμή που η κρίση μάστιζε τη χώρα.