ΑΝΝΙΤΑ.gr: Οι τηλεθεατές, μέσω της εκπομπής, στήριξαν το Χαμόγελο του παιδιού.

Ιδιαίτερα συγκινητική για ακόμη μια φορά ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Αννίτας Πάνια  να στηρίξει  έμπρακτα  το «Χαμόγελου του παιδιού». Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Δεκεμβρίου  η εκπομπή ΑΝΝΙΤΑgr μοίρασε χιλιάδες χαμόγελα αφού η ευαισθητοποίηση  των τηλεθεατών ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. 

Οι τηλεφωνικές κλήσεις στους αριθμούς του Χαμόγελου  ξεπέρασαν  τις 100.000 ενώ τα μηνύματα που έστειλαν οι τηλεθεατές της εκπομπής  έφτασαν σχεδόν τα 10.000.

Το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής δεν σταμάτησε να χτυπά από ακόμα και από ανθρώπους που ήθελαν να προσφέρουν από το υστέρημα τους δίνοντας  χαρά σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στα  σπίτια του Χαμόγελου . Οι τηλεθεατές της εκπομπής  έδειξαν ότι το ενδιαφέρον και η στήριξη για τον συνάνθρωπο δεν έχουν χαθεί ακόμα και αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Στο πλατό της εκπομπής η Αννίτα  Πάνια υποδέχθηκε τον  Γιώργο Τσαλίκη, τον αγαπημένο μας ηθοποιό Κώστα Βουτσά, τον μοναδικό Λευτέρη Πανταζή ,  τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο και τον Μανώλη Κονταρό.

Όλοι μαζί  στήριξαν το σημαντικό έργο του «Χαμόγελου του παιδιού» ενώνοντας  τις δυνάμεις για ένα κοινό στόχο τον οποίο και κατέκτησαν.