Animaniac: Πρώτες βοήθειες στο ζώο μας

Σήμερα στις 14:50 στον Alpha.

Η μεγάλη τους αγάπη για τα ζώα ένωσε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων και τους έκανε μια παρέα, την παρέα του «Animaniac». Κάθε Κυριακή μεσημέρι, η Ίρις Καλφοπούλου, η Νικόλ Κοντογιώργη, η Εύα Πετρίδη, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Πάνος Απέργης και οι μικροί Αθηνά Λεοντή και Νικόλας Αρώνης μας λένε απίστευτες ιστορίες από τον υπέροχο κόσμο των ζώων.

Τι κάνουμε όταν το κατοικίδιό μας τραυματιστεί, φάει κάτι επικίνδυνο ή πάθει θερμοπληξία; Την Κυριακή 8 Μαΐου θα μάθουμε πώς να δίνουμε τις πρώτες βοήθειες στο ζώο μας, ώστε να κερδίσουμε χρόνο μέχρι να το δει ο κτηνίατρος.

Επίσης, θα συναντήσουμε τον Σαμ, έναν πανέξυπνο γατούλη, ο οποίος έχει μάθει να εκτελεί εντολές που πολλοί σκύλοι δυσκολεύονται να καταλάβουν. Γιατί, ναι, οι γάτες εκπαιδεύονται!

Ακόμα, θα γνωρίσουμε τον Χαμαιλέοντα της Πύλου, ένα εξαιρετικά ακίνδυνο πλάσμα που ζει στην όμορφη πόλη της Μεσσηνίας και βρίσκεται υπό εξαφάνιση.

Τέλος, μια και ζούμε στην εποχή των social media, θα μάθουμε κόλπα και τεχνικές ώστε να βγάζουμε τέλειες φωτογραφίες με τους τετράποδους φίλους μας.