Αγγελική Νικολούλη: Δείτε το βίντεο που έφτιαξε για ΄κείνη ο γιος της!

Το ότι η έρευνα κυλάει στο αίμα της και το γεγονός ότι το αστυνομικό μυστήριο έχει γίνει πια σχεδόν η ίδια η ζωή της είναι δύο γεγονότα αδιαμφισβήτητα για την Αγγελική Νικολούλη.

Η «Μις Μαρπλ» της ελληνικής τηλεόρασης λατρεύει την έρευνα σε βάθος, δεν διστάζει να βουτήξει σε σκοτεινά νερά, τολμά να αναμετρηθεί ακόμα και με τους πιο επικίνδυνους υπόπτους.

Μάλιστα, όταν και τα φώτα του «Τούνελ» της δεν είναι αναμμένα, εκείνη εξακολουθεί να μην ησυχάζει… Οι φοβερές αστυνομικές εμπειρίες που έχει ζήσει γυρνούν μέσα στο μυαλό της και κάπως έτσι; Δημιουργεί τις δικές της απολαυστικές, αστυνομικές ιστορίες.

«Θάνατος με χείλη κόκκινα» είναι ο τίτλος του ολοκαίνουργιου βιβλίου της που μόλις κυκλοφόρησε και για το οποίο; Ο μονάκριβός της γιος, – ο οποίος ως γνωστόν σπουδάζει σκηνοθεσία στην Αμερική – , φρόντισε να της δημιουργήσει ένα δικό του βίντεο – φιλμ νουαρ, μέσα από το οποίο οι αναγνώστες να μπορούν να πάρουν μία μικρή γεύση για το τι ακριβώς τους περιμένει στα φύλλα του νέου μυθιστορήματός της.

Δείτε το βίντεο στο TLIFE!