Αγγελική Νικολούλη: Απειλούν τη ζωή της για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου

Τα απειλητικά μηνύματα και το μαύρο αυτοκίνητο που την ακολουθεί...

Φόβους ακόμα και για τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη εκφράζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μετά τις αλλεπάλληλες απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα, συχνά και μέσα από τις φυλακές, ενώ η ίδια διαπίστωσε ότι την παρακολουθεί ένα ύποπτο αυτοκίνητο. Η δημοσιογράφος πέρασε την περασμένη εβδομάδα το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και έδωσε λεπτομερή στοιχεία στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι της ζήτησαν να δώσει κατάθεση για όλα όσα συμβαίνουν.

Όπως γράφει η Espresso, πριν από μερικές μέρερς εμφανίστηκε ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια έξω από το σπίτι της Αγγελικής Νικολούλη και οι επιβάτες του φάνηκε να παρακολουθούν τις κινήσεις της. Εκείνη τους αντιλήφθηκε, συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσε ότι είναι πλαστή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από απειλές που δέχεται η δημοσιογράφος τόσο στο σπίτι της όσο και στην εκπομπή της. Μάλιστα, τα συνεχή κρούσματα θορύβησαν και τη διοίκηση του Alpha, με αποτέλεσμα να έχει πάρει πρόσθετα μέτρα για την προστασία της. Φαίνεται πως οι απειλές που δέχεται η Αγγελική Νικολούλη έχουν να κάνουν με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο και εξακολουθεί ως σήμερα να προκαλεί ανατριχίλα, καθώς δεν έχει βρεθεί η σορός του. Τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται η παρουσιάστρια έχουν να κάνουν με την παρουσία της στη δευτεροβάθμια εκδίκαση της υπόθεσης τον προσεχή Ιανουάριο. Η Αγγελική Νικολούλη είναι βασική μάρτυρας κατηγορίας.