Αναζητούνται τραγουδιστές 8 έως 14 ετών!

Όλα είναι έτοιμα και τις επόμενες μέρες (μπορεί και ώρες) θα ξεκινήσει να προβάλλεται σχετικό τρέιλερ με το οποίο θα καλούνται παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών που αγαπούν τη μουσική και τραγουδούν ωραία, να δηλώσουν συμμετοχή.

 Το MEGA έχοντας εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής στη χώρα μας του «Master Class» προγραμματίζει να το βγάλει στον αέρα την επόμενη σεζόν και μάλιστα στο prime time του, δύο φορές τη βδομάδα. Με ένα… χορταστικό επεισόδιο κάθε φορά, μιάμισης περίπου διάρκειας έκαστο, θα παρακολουθούμε μικρά παιδιά που όμως, διαθέτουν ταλέντο στο τραγούδι, έως ότου αναδειχθεί ο νικητής του «Master Class». Το talent show έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, ενώ σε αυτό υπάρχουν 4 «δάσκαλοι» που θα πρέπει να επιλέξουν μέσα από τις διαδικασίες των οντισιόν 4 παιδιά για την ομάδα τους. Από κει και πέρα θα παρακολουθούμε τα μαθήματα που θα τους κάνουν, ενώ οι πιο «επιμελείς» μαθητές επιβραβεύονται κάνοντας ντουέτο με το «δάσκαλό» τους.

Τους τελευταίους μήνες το MEGA βρισκόταν σε συνεχείς επαφές με την ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του «Master Class» και πριν από λίγο καιρό έκλεισε η συμφωνία. Δεν είναι τυχαίο που μαθαίνοντας στο αντίπαλο κανάλι, τον ΑΝΤ1, ότι το κανάλι της Μεσογείων απέκτησε τα δικαιώματα του «Master Class» ανακοίνωσαν ότι θα βγάλουν στον αέρα το «Voice Kids». Όπως φαίνεται λοιπόν μέσα στο καλοκαίρι θα πραγματοποιούνται παράλληλα casting και από το MEGA και από τον ANT1 για το «Master Class» και το «Voice Kids», αντίστοιχα.

Σύντομα λοιπόν το MEGA θα ξεκινήσει να προβάλλει τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή όσα παιδιά διαθέτουν καλή φωνή, ενώ αυτές τις μέρες στο κανάλι της Μεσογείων κάνουν συσκέψεις και συναντήσεις για να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι συντελεστές. Εννοείται πως ένας από τους «δασκάλους» θα είναι ο Γιώργος Θεοφάνους που άλλωστε έχει ασχοληθεί με τη διδαχή μουσικής σε μικρά παιδιά. Τα γυρίσματα θα γίνουν κατά την καλοκαιρινή περίοδο που τα σχολεία θα είναι κλειστά, ώστε να μην χάνουν ώρες από τα μαθήματά τους και να μπορέσουν να παρακολουθούν τη «Master Class» της μουσικής.

Γρηγόρης Μελάς