Αναζητούνται καινούργιοι παρουσιαστές

Θες να βγεις… στον αέρα; Δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή για να περάσεις από τα casting και αν αποδείξεις ότι έχεις… τον αέρα του παρουσιαστή, μπορεί να βρεθείς σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος στον ALPHA κάνουν casting αναζητώντας καινούργιους παρουσιαστές και παρουσιάστριες. Η ανακοίνωση από το κανάλι της Κάντζας αναφέρει ότι «Το 'χεις; Βγες στον «αέρα»! Νιώθεις πως έχεις αυτό που χρειάζεται για να σταθείς μπροστά από την κάμερα; Ο Alpha στηρίζει και αναδεικνύει καινούργια τηλεοπτικά πρόσωπα μέσα από το πρόγραμμά του και σου δίνει για μία ακόμα φορά την ευκαιρία να δείξεις ότι μπορείς να σταθείς μπροστά στην κάμερα. Πάρε κι εσύ μέρος στο νέο, μεγάλο casting του Alpha για παρουσιαστές, συμπληρώνοντας τη φόρμα στο πεδίο “Συμμετοχή”».

Εκτός όμως, από παρουσιαστές ο ALPHA αναζητά και chef για την εκπομπή «Happy day» που μεταδίδεται καθημερινά. Έτσι, όσοι πιστεύουν ότι διαθέτουν ταλέντο είτε στην παρουσίαση, είτε στη μαγειρική δεν έχουν παρά να υποβάλουν τη σχετική αίτηση στο http://www.alphatv.gr/shows/all/casting/form και μπορεί να βρεθούν μπροστά από τις κάμερες.

Γρηγόρης Μελάς