Αναζητείται ρόλος για το… κορίτσι του Μάη στην ΕΡΤ

Διαβάστε τα σενάρια για... μελλοντικό ρόλο της Δάφνης Μπόκοτα στην κρατική

Σύμφωνα με τους παροικούντες του Ραδιομεγάρου της Μεσογείων η άλλοτε «σιδηρά κυρία» της Eurovision και μετέπειτα κριτής του «Fame Story» επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί σε διευθυντικό πόστο.

Η Δάφνη Μπόκοτα παραγκωνισμένη για χρόνια από τη διοίκηση Παναγόπουλου αν και μόνιμη υπάλληλος της Δημόσιας Τηλεόρασης δεν θα έλεγε όχι σε ένα come back στο project της Eurovision.

Έχουν ακουστεί δύο ακόμη σενάρια: Πως προορίζεται είτε για τη θέση της διευθύντριας marketing – πόστο από το οποίο είχε περάσει για πολύ λίγο και επί προεδρίας Παναγιώτη Παναγιώτου – είτε για τη θέση της διευθύντριας προγράμματος που έμεινε κενή μετά την παραίτηση της Βαγγελιώς Τσιλικούνα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappit κανένα από τα δύο παραπάνω σενάρια δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες. Για την πρώτη περίπτωση (marketing) αναζητείται πρόσωπο με άριστη γνώση της τηλεοπτικής αγοράς και των ιδιαιτεροτήτων της αυτήν την περίοδο και όσον αφορά στη δεύτερη (διεύθυνση προγράμματος) εκτός από τον Λάμπη Ταγματάρχη ιδιαίτερα βαρύτητα θα έχει και η πρόταση της Γενικής Διευθύντριας Τηλεόρασης Λένας Χοϊδά.