Αναβολή στην εκπομπή της Σμαράγδας Καρύδη

Το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια σε βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή ήταν να κάνει την επόμενη βδομάδα η Σμαράγδα Καρύδη, αλλά τελικά δεν…!

Κάτι οι καθυστερήσεις στο σκηνικό (όπως λένε στο MEGA), κάτι τα προβλήματα και οι αντιδράσεις που υπάρχουν από στελέχη του σταθμού (όπως λέγεται στο παρασκήνιο), αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής «Celebrity game night» που ήταν να γίνει την επόμενη Παρασκευή 14 Μαρτίου. Μάλιστα η εκπομπή δεν υπάρχει ούτε στον προγραμματισμό της επόμενης βδομάδας, δηλαδή την Παρασκευή 21 Μαρτίου. Στο κανάλι της Μεσογείων, προσπαθούν να ηρεμήσουν τις φήμες που ακούγονται, υποστηρίζοντας ότι η αναβολή στην πρεμιέρα γίνεται για τεχνικά θέματα, αλλά και για την καλύτερη προετοιμασία της. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα δοκιμαστικά που έγιναν για την εκπομπή δεν άφησαν πολλά στελέχη του σταθμού ικανοποιημένα και θέλουν να γίνουν πολύ περισσότερα πράγματα από το να μπει η εκπομπή (που κοστίζει αρκετά) στον «αυτόματο πιλότο» με «όπλο» μόνο την παρουσιάστρια.

Τι είναι όμως, η εκπομπή; Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του MEGA «Η Σμαράγδα Καρύδη έρχεται στο Mega με έναν καινούριο ρόλο. Παρουσιάζει ένα παιχνίδι έκπληξη. Celebrity Game Night: ένα παιχνίδι που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση! Κάθε εβδομάδα η Σμαράγδα σαν καλή οικοδέσποινα υποδέχεται στο “σπίτι” της έξι αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και δύο παίκτες, για να διασκεδάσουν παίζοντας. Όλοι μαζί σαν μια παρέα παίζουν παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα και γνώσεις από την ποπ κουλτούρα. Γελούν, αυτοσχεδιάζουν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, κάνουν πλάκα και περνούν όμορφα. Οι παίκτες διεκδικούν κάποιο χρηματικό έπαθλο, ενώ οι celebrities παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Το συνολικό ποσό που μπορούν να κερδίσουν παίκτες και celebrities σε κάθε επεισόδιο είναι 6000€. Το παιχνίδι ξεκίνησε στην αμερικάνικη τηλεόραση τον Ιούλιο του 2013 με παρουσιάστρια την ηθοποιό Jane Lynch, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία».

Είναι αλήθεια πως η αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Jane Lynch κέρδισε τις εντυπώσεις και τις κριτικές και ως παρουσιάστρια στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι, με το χιούμορ της, κάτι που θα πρέπει να αποδείξει και η Σμαράγδα Καρύδη, καθώς το «Celebrity game night» απαιτεί χιούμορ και γρήγορες ατάκες με έξυπνα σχόλια.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη του MEGA, προσπαθούν το τηλεπαιχνίδι να βγει στον αέρα τουλάχιστον την τελευταία Παρασκευή του μήνα, στις 28 Μαρτίου, ώστε να μην διαψευστούν από το τρέιλερ που προβάλλεται και ενημερώνει ότι «έρχεται τον Μάρτιο». Οι πιο αισιόδοξοι μάλιστα πιστεύουν ότι όλα θα είναι έτοιμα και μία βδομάδα νωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή 21 Μαρτίου! Ίδωμεν πότε… και τι!

Γρηγόρης Μελάς