«Αν αγριέψει η Ελένη Μενεγάκη δεν πρέπει να μιλήσει κανείς»!

Στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας αποκαλύπτει...

Αν υπήρχαν βραβεία τεχνικών στην τηλεόραση, ο αεικίνητος Γιώργος Ασημινάκης, ο άνθρωπος που κάνει πάντα την κίνηση-ματ στην τηλεοπτική σκακιέρα σώζοντας από κακοτοπιές ένα πρόγραμμα, θα κέρδιζε παμψηφεί εκείνο του «εθνικού floor manager». Δεν είναι τυχαίο πως έχει συμμετάσχει σε όλα τα μεγάλα projects (Big Brother, Fame Story, Dancing with the Stars, J2US, YFSF, The Voice), που έχουν γίνει στην ιδιωτική τηλεόραση. Ουσιαστικά, η δουλειά του είναι ο συντονισμός του πλατό όσο η εκπομπή βρίσκεται στον αέρα ή γίνεται γύρισμα. Πλέον, έχει τη φήμη του «σκληρού» floor manager, γι’ αυτό και τον καλούν σε όλες τις «επικίνδυνες αποστολές» που έχουν να κάνουν με όχι και τόσο εύκολους ανθρώπους. «Όλα αυτά τα χρόνια, συνεργάστηκα με όλους και, κατά κάποιον τρόπο, τους γνωρίζω –τηλεοπτικά τουλάχιστον– καλά. Στις περισσότερες παραγωγές με επιλέγουν διότι ξέρω να τους χαλιναγωγώ. Κάπου κάπου χρειάζεται να βάζεις καμιά φωνή, διότι οι περισσότεροι είναι σαν παιδιά και πρέπει να τους συντονίζεις, ώστε να βγει το πρόγραμμα. Ειδικά σε shows όπου συμμετέχουν celebrities, τις περισσότερες φορές δεν ακούν» λέει στον Μαρίνο Βυθούλκα για το περιοδικό People ο «θηριοδαμαστής» της τηλεόρασης.

«Στην αρχή της καριέρας τους όλοι οι παρουσιαστές είναι απόλυτα συνεργάσιμοι. Μετά ξεφεύγουν λίγο και εκεί χρειάζεται ένας συγκεκριμένος τρόπος για να τους επαναφέρεις. Ορισμένοι την ψωνίζουν. Σαφώς και δεν μιλάω για τους παλιούς παρουσιαστές, αλλά τους νέους και ειδικότερα τις γυναίκες» λέει, χωρίς να θέλει να επεκταθεί.

Η παρεξήγηση με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Γιώργος περιγράφει στο People τη γνωριμία, αλλά και την παρεξήγηση που τον κράτησε μακριά από την ωραία Ελένη για δύο τηλεοπτικές σεζόν. «Γνωριστήκαμε μέσω του Ανδρέα Μικρούτσικου. Έχει απαιτήσεις, αλλά είναι πολύ καλή παρουσιάστρια. Όταν, όμως, πρόκειται για δουλειά, μπορεί να γίνει πολύ σκληρή. Αν αγριέψει, δεν πρέπει να μιλήσει κανείς. Βέβαια, όταν τσατιστεί, τις περισσότερες φορές έχει δίκιο» λέει στο People. Ωστόσο, υπήρξε μια περίοδος που παρεξηγήθηκαν και αποχώρησε από την εκπομπή της για δύο χρόνια. «Πάνω στη δουλειά μού έβαλε χέρι. Δυο τρεις φορές μού μίλησε απότομα και έφυγα. Της έλειψα, όμως, και με ξαναπήρε. Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια, από την εποχή του ΑΝΤ1, και δεν την αφήνω για κανένα λόγο. Έχουμε τρελή χημεία. Όπως δεν μπορώ εγώ χωρίς εκείνη, νομίζω, δεν μπορεί κι εκείνη χωρίς εμένα» αποκαλύπτει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος παρότρυνε την Ελένη Μενεγάκη να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης ενός μεγάλου show. «Πιστεύω πως θα μπορούσε να το διαχειριστεί με μεγάλη επιτυχία. Την πρήζω, αλλά το σκέφτεται. Θεωρώ πως είναι κάτι που η Ελένη θα κάνει εξαιρετικά και θα έχει μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές. Ο κόσμος την αγαπάει, κάτι που βλέπω καθημερινά στην εκπομπή. Ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσάφι. Αυτή την εποχή, πιστεύω πως είναι η μόνη που φέρνει λεφτά στην τηλεόραση».
 
Διαβάστε ακόμα:

The Voice: Η live απάντηση του Λιάγκα στο καρφί της Κορομηλά