Αλλάζει η ημερομηνία της πρεμιέρας του Σπύρου Παπαδόπουλου

Πότε ξεκινά ο 11ος κύκλος εκπομπών;

Με νέο δελτίο τύπου ο Alpha ενημέρωσε για την αλλαγή στην πρεμιέρα της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Έτσι, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα ξεκινήσει το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, στις 21:00 αντί για τις 18 Οκτωβρίου που είχε οριστεί αρχικά.

Διαβάστε για όσα θα δούμε στην εκπομπή:

Η εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό, το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 21:00 ξεκινάει, για 11η χρονιά, τον νέο κύκλο αφιερωμάτων της. Με οικοδεσπότη τον
Σπύρο Παπαδόπουλο, ανεβασμένη διάθεση και ζεστή ατμόσφαιρα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, δημιουργοί αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, θα συναντηθούν μελωδικά για να τραγουδήσουν παρέα.

Η πρώτη εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στον Μάριο Φραγκούλη. Ο δημοφιλής τενόρος ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίμη Πλέσσα και συμπράττει καλλιτεχνικά με τον Κώστα Χατζή (τραγούδι – κιθάρα), τον Μίμη Πλέσσα (πιάνο), τον Γιώργο Κατσαρό (σαξόφωνο) και τον Στέφανο Κορκολή (πιάνο) για να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Ακόμα, ο Μάριος Φραγκούλης κάνει εντυπωσιακά ντουέτα με καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, όπως οι: Γιώργος Περρής και Αθηνά Ανδρεάδη που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Σοφία Μανουσάκη, Αλέξανδρος Μπελές, Βασίλης Κούρτης. Την παρέα συμπληρώνουν οι: Ροζίτα Σώκου,  Αλέξης Κωστάλας, Ταμίλα Κουλίεβα, Βάσω Βουγιούκα (Ολυμπιονίκης), Ράνια Κωστάκη, Μαρία Κορινθίου και Γιώργος Κίκκης.

Τέλος, απολαμβάνει την έκπληξη που του έκαναν χορευτές από την Κάσο (τον τόπο καταγωγής του) μπαίνοντας στο χορό μαζί τους και τραγουδάει με τα παιδιά της νεανικής χορωδίας του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης.