Αλίκη Κατσαβού: Το τραγικό φινάλε του πρώτου της γάμου!

Η σύντροφος του Κώστα Βουτσά μιλά για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της...

Η Αλίκη Κατσαβού, η σύντροφος του Κώστα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για τον άγνωστο στο ευρύ κοινό γάμο, που είχε κάνει το 2004 με το θεατρικό συγγραφέα Τάκη Χρυσούλη και το θάνατο του το 2011.

«Έχω παντρευτεί στο παρελθόν. Για αρκετά χρόνια συζούσαμε και το 2004 παντρευτήκαμε με τον Τάκη Χρυσούλη. Το 2011 έφυγε από τη ζωή. Ήταν ένας σημαντικός καλλιτέχνης, ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης.

Είναι πολύ δύσκολο να χάνει κανείς τον άνθρωπο του, αλλά ανακαλύπτει κανείς δυνάμεις μέσα του και κουράγια που δεν ξέρει ότι υπάρχουν. Επίσης είχα μεγάλη δύναμη από την ίδια μου τη δουλειά, την τέχνη μου. Είναι μεγάλη παρηγοριά. Όταν έφυγε πρώτη του Σεπτέμβρη και εγώ 5 Νοέμβρη έμπαινα μέσα σε νηπιαγωγείο να κάνω παράσταση, δε μου επιτρεπόταν να κουβαλήσω τη θλίψη μου, το πένθος μου στα παιδιά.

Ήταν άρρωστος με την καρδιά του και μπήκαμε να εγχειριστεί και δεν ξαναβγήκε από το νοσοκομείο. Ήταν μεγαλύτερος μου, έφυγε σε ηλικία 65 ετών. Κανείς δεν περιμένει ποτέ ότι ο άνθρωπος του ακόμα και αν είναι άρρωστος θα φύγει από τη ζωή. Παρ' όλα αυτά βεβαίως δεν ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά, ήταν κάτι που έγινε λίγο σταδιακά. Δε βοηθάει στο πένθος. Το πένθος έχει τη δική του πορεία και σιγά σιγά το μυαλό βρίσκει τη δύναμη να ξαναπροσπαθήσει εκ νέου για τη ζωή και τα πράγματα. Όταν πια γνώρισα τον Κώστα, ήταν ένα μεγάλο προχώρημα για τη ζωή μου, μια μεγάλη χαρά, καμιά φορά λέω χαριτολογώντας ότι είναι σα να μου το συνταγογράφησε η γιατρός» αποκαλύπτει η Αλίκη Κατσαβού.

https://www.youtube.com/embed/YrfsYEyc_wA